Petra en Ivo zijn inmiddels single af en hartstikke happy met elkaar dankzij DatingOost
Petra en Ivo zijn inmiddels single af en hartstikke happy met elkaar dankzij DatingOost (Foto: )

Gratis datingboek voor gasten singlesparty

ALMELO – Dat haar dagelijkse leven al ruim 15 jaar in het teken van de liefde staat kon Getty Schepers van DatingOost vroeger ook niet bevroeden. Ze kan inmiddels al vele liefdes-succesverhalen op haar conto schrijven, dankzij de Personal Dating en speeddates voor senioren, maar ook de singlecafés en datingsite voor 40-plussers.

'Ik heb echt een prachtig beroep. Mijn idee om in 2004 een singlesparty te organiseren bij 't Wetshuys doen we nog steeds met verve, maar nu door heel Oost-Nederland en zaterdag in Almelo. Samen met Esther Doeve van Grand-Café Enjoy presenteren we een singlesparty, mmv deejay Tim uit Almelo, dat geheel in het teken staat van Valentijn, de dag van de liefde. We zijn het enige datingbureau in heel Nederland dat zoveel keuze biedt in singlesactiviteiten en de diverse vormen van daten.'

Petra & Ivo

Vorige week kreeg Getty een berichtje van Petra die ze al kende als singlepartygast. 'Via jullie site heb ik in 2017 met een leuke man gechat. De mailwisseling stopte, omdat ik even klaar was met datingsites, maar ik had wel onthouden dat hij bij een singlesactiviteitenclub aangesloten was. Daar meldde ik me ook aan en na een tijdje aftasten was daar die eerste date. Het schoot allemaal niet erg op in het begin. Iets met 'hard to get' ofzo. Onze eerste date was een rondje waterfietsen in Duitsland en daarna een etentje, een drankje en nog een drankje… En nog eentje. Tegen middernacht moesten ze ons eruit schoppen. Daarna was het eigenlijk wel 'aan', waarbij Ivo me over de streep trok met de legendarische opmerking 'Ik kan toch moeilijk een Heimlich doen op een waterfiets,' want hij liet me bijna stikken in z'n meegebrachte kersen. Ik hou wel van die koelbloedigheid.

Inmiddels zijn we drie jaar verder en hartstikke happy. Mijn dochter gaat met Ivo op pad om nieuwe auto's te keuren en als mijn kleinkind straks kan praten noemt hij Ivo gewoon 'opa'. Ik had na een paar jaar daten een hard hoofd in datingsites, maar als het mij lukt… Dus hartstikke bedankt dat je dit mogelijk hebt gemaakt! En hoe leuk en aardig ik je ook vind, ik hoop je nooit meer nodig te hebben. Groetjes, Petra en Ivo.'

Boek

'Ik kan wel een boek schrijven…,' zegt Getty vaak. En zo'n boek schreef dezelfde Petra over de zoektocht naar het geluk in de liefde. 'Je bent wat je date', is een hilarisch boek waarin Petra Noordhuis op humoristische wijze bijzondere date situaties deelt met de lezer,' lacht Getty. 'Iedere gast van het singlescafé krijgt zaterdag het boek cadeau.' Zaterdagavond 15 februari singlesparty (±45-67jr) in Enjoy, het grandcafé inpandig in JMR Sportcentre, Sluiskade ZZ 181 (voormalig dansschool Elkerbout). Aanvang 20.30-00.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

www.DatingOost.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden