Vera Mann komt naar Hof 88 met 'Goesting'.
Vera Mann komt naar Hof 88 met 'Goesting'.

Vlaamse musicalster Vera Mann in Theater Hof 88

Algemeen

De Vlaamse actrice, zangeres en musicalster Vera Mann komt op zaterdag 12 maart naar Theater Hof 88 met haar avondvullende programma ‘Goesting’. 

Almelo - ‘Goesting’ is een ontroerende, grappige en muzikale reis door een vrouwenleven en een leven vol theater. “Een reis vol herkenbaarheden, van vallen en opstaan, van hoogte- en dieptepunten, van liefde en vriendschap en de zoektocht naar wie je nog bent als bepaalde dingen in het leven wegvallen. Vera Mann neemt je mee op reis door haar leven, ondersteund met muziek van onder andere Joni Mitchell , Stephen Sondheim en Leo Ferré’’, aldus Hof 88.

De show begint om 20.15 uur. “Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze verliefd wordt op Chopin? Door wie is ze beïnvloed en waarom gaat ze zingen? Vera Mann neemt u mee op een ontroerende en muzikale reis. Een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen. Het publiek wordt door deze Vlaamse actrice uiteraard onderwezen met een Vlaamse les, zeker en vast, en geconfronteerd met verschillen tussen de Belgen en de ‘Hollanders’… of juist de overeenkomsten. De muziek is zorgvuldig gekozen en sluit naadloos aan op alle onderwerpen in de voorstelling’’, aldus Hof 88.
Kaarten à 20 euro kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264.

Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 2 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt houdt een thema-avond over vakantiemogelijkheden 15 uur geleden
Schilderen in de Schöppe.
Schildersclub Janny Dekkers heeft plekje vrij 20 uur geleden
Afbeelding
Almelo Geschiedenis Quiz bij Feijn Lunchen & Lezen gisteren
De organisatie van het festival Vrienden van Almelo Live.
Eerste editie VVAL met vele koren 17 apr, 13:28
Repareren in de Hagedoorn. (Foto: Geert ten Tusscher)
Naaimachine uit WO II bij de Hagedoorn gerepareerd 17 apr, 07:30
Afbeelding
Beelden van Frieda Waanders te zien in Galerie Herengracht 16 apr, 15:59
Het TEJO-huis krijgt steun van het RP Fonds.
RPF steunt TEJO-huis 16 apr, 13:33