Vera Mann komt naar Hof 88 met 'Goesting'.
Vera Mann komt naar Hof 88 met 'Goesting'.

Vlaamse musicalster Vera Mann in Theater Hof 88

Algemeen

De Vlaamse actrice, zangeres en musicalster Vera Mann komt op zaterdag 12 maart naar Theater Hof 88 met haar avondvullende programma ‘Goesting’. 

Almelo - ‘Goesting’ is een ontroerende, grappige en muzikale reis door een vrouwenleven en een leven vol theater. “Een reis vol herkenbaarheden, van vallen en opstaan, van hoogte- en dieptepunten, van liefde en vriendschap en de zoektocht naar wie je nog bent als bepaalde dingen in het leven wegvallen. Vera Mann neemt je mee op reis door haar leven, ondersteund met muziek van onder andere Joni Mitchell , Stephen Sondheim en Leo Ferré’’, aldus Hof 88.

De show begint om 20.15 uur. “Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze verliefd wordt op Chopin? Door wie is ze beïnvloed en waarom gaat ze zingen? Vera Mann neemt u mee op een ontroerende en muzikale reis. Een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen. Het publiek wordt door deze Vlaamse actrice uiteraard onderwezen met een Vlaamse les, zeker en vast, en geconfronteerd met verschillen tussen de Belgen en de ‘Hollanders’… of juist de overeenkomsten. De muziek is zorgvuldig gekozen en sluit naadloos aan op alle onderwerpen in de voorstelling’’, aldus Hof 88.
Kaarten à 20 euro kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264.

Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 17 uur geleden
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 21 uur geleden
ALMELO (NED): WIELRENNEN: 27 APRIL
Foto gemaakt tijdens de Koningsdag Ronde van Almelo
Emiel Jansman wint Koningsdagronde Almelo 30 apr, 14:45
Afbeelding
Vele activiteiten bij Actief Almelo 30 apr, 12:19
Muziek met Koningsdag. Kringloopwinkel WaWollie is ook present.
Inschrijving open voor 'Kleedje' op Oranjemarkt 30 apr, 10:01
De Stolpersteine worden gepoetst.
Stolpersteine gepoetst 30 apr, 08:32
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 30 apr, 08:00
Brian de Keersmaecker in actie tegen PEC Zwolle. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles gaat onderuit op bezoek bij PEC Zwolle 29 apr, 17:49