De modeshow met maar liefst twaalf modellen trok veel belangstelling
De modeshow met maar liefst twaalf modellen trok veel belangstelling (Foto: )

Feestelijke klantendag bij Ezra Foundation

ALMELO - Vele vaste klanten, maar ook andere belangstellenden kwamen naar Ezra Foundation om te genieten van een feestelijke middag en daarnaast kreeg iedereen de gelegenheid om allerlei mooie kleding en schoeisel aan te schaffen. De middag die op 18 januari plaats vond was georganiseerd door vijf studenten van het vierde jaar van het ROC in samenwerking met de vrijwilligers van Ezra Foundation.

De studenten Chemène, Maud, Wout en Jochem en Santo zijn ongeveer zes weken bezig geweest om alle voorbereidingen te treffen. Daarnaast kregen ze alle medewerking van Ezra Foundation. Er werd een hele mooie modeshow gepresenteerd door Maud en Chemène, deze meiden hebben een vooropleiding in de mode gedaan en dat was duidelijk te zien. Ze wisten op deskundige wijze de modellen aan te kondigen. Maar liefst twaalf modellen liepen mee, waaronder twee jonge kinderen en ook een iets oudere heer presenteerden zich op de catwalk alsof het hun dagelijks werk was.

Natuurlijk was het voor de een iets onwenniger dan voor de ander maar de modeshow bestaande uit hele mooie kleding die ook in de winkel van Ezra te koop is, werd massaal door het toegestroomde publiek gewaardeerd.

Ezra Foundation

Ezra Foundation is in principe voor mensen met een smalle beurs. Ze kunnen tegen gereduceerde prijzen kleding kopen. 'Ook alle andere Almeloërs zijn van harte welkom om iets van hun gading uit te zoeken. Van deze opbrengsten kunnen we kleding kopen in maten die weinig op voorraad is en weinig ingebracht wordt,' geeft Henriette aan die de dagelijkse leiding over Ezra Foundation heeft. Ezra bevindt zich al sinds 2008 in de Grotestraat Zuid in Almelo. Naast de modeshow die veel publieke belangstelling trok was er ook op de bovenverdieping een disco, fotobooth en een bingo. Belangstellenden konden ook mee doen aan een raadspel en een pubquiz. Het was al met al een supergezellige, drukke bedoening.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden