Bestel nu je ticket en bespaar 10.-, de voorverkoop start 24 januari 19.00 uur
Bestel nu je ticket en bespaar 10.-, de voorverkoop start 24 januari 19.00 uur (Foto: )

Heavenz Festival voorverkoop van start!

ALMELO - Op zaterdag 9 mei 2020 is Heavenz Festival terug in het Schelfhorstpark te Almelo! De 3e editie met 3 stages dus die wordt éxtra speciaal en hemels!

Het Almelo's Weekblad vroeg organisator Ritchie Lijster wat we dit jaar kunnen verwachten: De afgelopen 2 edities waren een succes! Daarom gaan we dit jaar weer een stapje verder.

Zo zal er voor jong & oud geprogrammeerd worden op de 3 stages, verdwijnt de leeftijdsgrens van 18+ naar alle leeftijden en zal Heavenz Festival plaats vinden op een zaterdag.

Inspelen op beleving

Medeorganisator Jason Tatipata, is degene die zich ontfermt over het sociale-media gebeuren, artwork en conceptbeleving. 'Aankomende editie zullen wij 'nog meer' inspelen op beleving, dat kenmerkt ons festival in Almelo.

Wij proberen altijd de verwachting te overtreffen, belevenis te creëren door middel van selectieve decoratie en ons groeiende publiek te laten proeven van een hemels Heavenz Festival,' aldus Jason Tatipata.

Koop nu je ticket!

De voorverkoop voor Heavenz Festival 2020 start op vrijdag 24 januari om 19.00 uur! Wees er snel bij en bespaar 10.-. De organisatie is in handen van Enrichment Entertainment.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden