Jolanda heeft de nieuwe strippenkaart voor de Gameklup in handen
Jolanda heeft de nieuwe strippenkaart voor de Gameklup in handen (Foto: )

Gameklup voor jongeren

ALMELO - De strippenkaart wordt het nieuwe betaalmiddel voor de deelnemers aan de GameKlup voor de Klup Twente. De Klup gaat in haar gouden jubileumjaar voor een nieuwe inloopactiviteit het nieuwe betaalsysteem invoeren. Deelnemers van de nieuwe Gameklup hoeven geen lid te worden van De Klup, maar kunnen de strippenkaart kopen en vervolgens zelf bepalen wanneer, hoe vaak en hoe lang ze gamen in het gamecentrum FUN-IE-FIT. De nieuwe Gameklup start op 24 januari.

De Gameklup is speciaal voor tieners, jongeren en jongvolwassenen vanaf twaalf jaar met een beperking uit Almelo en omgeving.

Het gamecentrum FUN-IE-FIT van De Klup Twente wordt steeds populairder en het aantal (doel)groepen dat gebruikt maakt van de nog altijd unieke voorziening groeit snel.

De vraag van individuele jongeren of ze ook mogen gamen, kon De Klup Twente tot nu toe niet inwilligen. Dit jaar gaat De Klup het mogelijk maken dat niet-leden tòch kunnen komen gamen.

Vrijdagavond

Er komt een Gameklup op de vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Liefhebbers kunnen in plaats van lid worden een strippenkaart kopen,. Hiermee kunnen ze tien keer twee uur kunnen gamen of twintig keer een uur.

Ze kunnen zelf bepalen of ze iedere week of minder vaak en regelmatig willen komen en of ze een uur of twee uur willen gamen. Ze kunnen er eventueel over een langere tijd gebruik van maken.

Nieuwste games

Voor de nieuwe Gameklup worden de populairste en nieuwste games ingezet zoals Fifa 20 en Just dance 2020. Er zijn ook veel grappige games waarmee gamers lekker in beweging komen, zoals raften, boksen, iceskaten, doodlejumpen en tennis.

Daarnaast heeft het FUN-IE-FIT ook spelcomputers met games als Minegraft, Robrox, eindeloos veel onlinegames, Playstation VR en de Eyeclick vloergames.

De eerste jongeren hebben zich inmiddels voor de Gameklup op de vrijdagavond gemeld. Bedoeling is dat de nieuwe activiteit start op vrijdagavond 24 januari, om 19.00 uur. Het gamecentrum FUN-IE-FIT is gevestigd in het Meester Siebelinkhuis aan de Berlagelaan 2 in Almelo. Liefhebbers kunnen zich melden bij jolanda@deklup.nl voor een strippenkaart, of een strippenkaart aan de zaal kopen. Informatie: Jolanda Overdorp 06-14465288.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden