De winkels op de Woonboulevard hebben eindelijk weer klanten mogen ontvangen.
De winkels op de Woonboulevard hebben eindelijk weer klanten mogen ontvangen.

Woonboulevard weer klaarwakker uit winterslaap

Algemeen

ALMELO - Woonboulevard Almelo is gelukkig weer uit haar tijdelijke winterslaap want voor een mooie badkamer of keuken hoef je zeker niet de grens over.

Net als overige detailhandel hebben ook de winkeliers van Woonboulevard Almelo een turbulent jaar achter de rug waarbij de sluiting met kerst toch er wel inhakte als een mokerslag. Daarom stonden de winkeliers afgelopen zaterdag vol frisse moed te poppelen om de deuren weer te openen.

De reacties van het winkelende publiek waren erg hartverwarmend. “Duitsers hebben toch een hele andere stijl, daar vind ik mijn nieuwe driezitsbank niet”, aldus Erna uit Almelo. “Uiteraard waren er de online shopmogelijkheden, maar je wilt toch weten hoe een bank zit en hoe de stof aanvoelt? En de winkels op Woonboulevard Almelo zijn zo ruim zijn opgezet, dat ik hier niet het gevoel heb geen afstand van een ander te kunnen houden.”

Door de lockdown hadden winkeliers volop ruimte om de winkels te restylen en te verfrissen. De voorjaarscollecties zijn doorgevoerd en nieuwe trends worden in de etalages gepresenteerd. Soms geeft een nieuw item in de woonkamer al dat fijne effect.

Een blijvende trend is een open wandmeubelkast waar je als het ware een persoonlijke verzameling in presenteert. Denk aan dierbare foto`s, mooie accessoires en gevonden stenen of andere natuurlijke materialen. Deze wandmeubelkasten kunnen industrieel zijn. Maar misschien ga je meer voor een bohemien muurhanger.

Afgelopen dagen was voelbaar dat de mensen in een nieuw jaar een nieuwe start willen maken. Het aanpakken van de tuin en het huis zijn daar een tastbaar onderdeel van.

Lekker vrijblijvend rondstruinen en ideetjes opdoen. Dat is wat de meeste mensen afgelopen weekend op Woonboulevard Almelo hebben gedaan. Daarnaast werd er ook gebruik gemaakt van 3D-plattegrond advies. Hierdoor kunnen verbouw of herinrichtingsplannen van keuken-woon of badkamer concreet gemaakt worden.

De winkeliers van Woonboulevard Almelo willen het winkelende publiek danken voor alle hartverwarmende reacties en hopen dat ook de horeca, in alle veiligheid, spoedig mag volgen.

-Tekst Juliette Vrijhoeven, marketeer bij Woonboulevard Almelo.

Digitale criminaliteit kost zowel mensen als organisaties jaarlijks veel geld. Gelukkig kunnen we ons goed wapenen tegen onder meer phishing en gijzelsoftware.
Actiedag tegen digitale criminaliteit 16 uur geleden
Afbeelding
Live concert band Greyman in Proeflokaal België 18 uur geleden
Stichting Viadere bestaat uit 16 basisscholen, waarvan 15 in Almelo en 1 in Wierden.
Aandacht voor Viadere 22 uur geleden
Afbeelding
Repair Café in het Noaberhoes goed bezocht 27 mrt, 12:24
Kunst Punt heeft een nieuwe expositie. (Foto: Hubert van Mastrigt)
Tiende expositie in het Kunst Punt Almelo met vier kunstenaars 26 mrt, 12:28
Afbeelding
Ritten met de locomotief op Woonboulevard 26 mrt, 09:43
ZGT scoort met een knuffelberenziekenhuis. (Foto: ZGT)
'Mijn beer is op zijn hoofd gevallen' 26 mrt, 08:30
Emil Hansson in actie in de KKD tegen Willem II. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Hansson en Roosken langer in shirt Heracles 25 mrt, 14:42