Corfu is dit jaar nieuw in het programma opgenomen (copyright: griekenland.net)
Corfu is dit jaar nieuw in het programma opgenomen (copyright: griekenland.net)

Ter Beek Reizen houdt open huis dagen

REGIO -  De vakantievoorpret kan beginnen tijdens de Open Huisdagen van ter Beek Reizen. De reisorganisatie nodigt vakantieliefhebbers van harte uit om op donderdag 16, vrijdag 17 of zaterdag 18 januari kennis te maken met het gevarieerde reisaanbod van het ruim 90 jaren bestaande reisbureau en touringcarbedrijf. Het reisaanbod bestaande uit musical- en muziekreizen, vakantie busreizen, vliegreizen, een heuse cruise en dagtochten is royaal te noemen. Het familiebedrijf biedt alle gasten van de Open Huisdagen bij een boeking van een meerdaagse reis een speciaal presentje aan. Een cadeau dat uitstekend van pas komt tijdens een bus- of vliegreis. 

Primeurs

Ieder jaar kent het reisprogramma van ter Beek Reizen de nodige primeurs. Waren dat eerder de vliegreizen, in 2020 zijn dat onder andere een busreis naar het Meer van Genève en de Mont Blanc, een busreis naar Sicilië, de "Parel aan de Middellandse Zee", een prachtige vliegreis naar het eiland Corfu en, heel bijzonder de in januari 2021 geplande 9 daagse Oriëntaalse AIDA Cruise door de Perzische Golf. Een werkelijk adembenemende reis die het reizen per touringcar, vliegtuig en cruiseschip met bestemmingen als Dubai, Oman en Abu Dhabi combineert tot een ongeëvenaarde belevenis.

Gemütliche muziekreizen

Ook in 2020 zijn muziekliefhebbers bij de Tubbergse busreisorganisatie aan het juiste adres. Wat dacht u van een concert van de mateloos populaire Andrea Berg bij haar thuis in het Duitse Aspach. Ook biedt ter Beek Reizen u weer de mogelijkheid te genieten van de romantische klanken van André Rieu & het Johann Strauss Orkest tijdens de concerten in Wenen of Keulen.

Paradijselijk Corfu

In het aanbod volledig verzorgde vliegreizen komt een prachtige 8-daagse vliegreis naar het paradijselijke Griekse eiland Corfu de gelederen versterken. Natuurlijk kent ook deze vliegreis net als alle vliegreizen van ter Beek Reizen, een continu reisbegeleiding en wordt de gast van begin tot eind vergezeld en begeleid door een deskundige medewerker van ter Beek Reizen. Voor meer info over het paradijselijke Corfu kunt u ook kijken op de website https://griekenland.net/griekse-eilanden/corfu/ 

Gezellig reünie

Sinds in 2003 het ruime, moderne kantoorpand aan de Uelserweg in Tubbergen werd betrokken is de belangstelling voor de Open Huis dagen jaarlijks toegenomen. Volgens Peggy Nolte-ter Beek, de derde generatie van het Tubbergse familiebedrijf, krijgen de Open Huis dagen steeds meer het karakter van een reünie. Tijdens de drie Open Huisdagen worden er van 9.30 tot 17.30 uur doorlopend presentaties gehouden en filmpjes vertoond van de verschillende reizen uit het aanbod. En natuurlijk zijn de chauffeurs/reisleiders aanwezig om bezoekers persoonlijk te informeren en kennis te laten maken.

Twente

Omdat gasten weten wat ze kunnen verwachten bij ter Beek Reizen boeken veel klantenvaak jaren achtereen een reis bij ter Beek Reizen. Het overgrote deel van de klanten is afkomstig uit Twente. Peggy Nolte-ter Beek: "Onze klanten vinden dat prettig. Het geeft een gevoel van Tukkers onder elkaar.

De Open Huisdagen vinden plaats op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 januari 2020, van 9.30 tot 17.30 uur. Ter Beek Reizen, Uelserweg 35, Tubbergen. Op de website www.terbeekreizen.nl kunt u de presentatietijden van de verschillende reizen vinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden