Afbeelding

Jack & Jones: het merk voor de zelfbewuste man

Algemeen

Het kledingmerk Jack & Jones richt zijn pijlen alleen op de wat jongere man met de over het algemeen sportief ogende kleding. Maar je bent zo oud als je je voelt! Laat je niet weerhouden om wanneer je de dertig gepasseerd bent de broeken, sweaters, T-shirts, overhemden en jassen van Jack & Jones in de kast te hebben. Laat je al helemaal niet tegenhouden om de kleding aan te trekken!

Jack & Jones is van oorsprong een Deens merk, maar heeft inmiddels in heel Europa, en dus ook in Nederland, winkels. Dit geeft wel aan dat de kledingstijl in de smaak valt bij mannen. Het uitgebreide aanbod, waardoor voor vele gelegenheden een passende outfit samengesteld kan worden, draagt daar zeker aan bij. 

Zo is voor naar kantoor een chino met een overhemd en een colbert zeer geschikt. Voor een wat meer casual look kan ook gekozen worden voor jeans of vervang het overhemd door een shirt en ook het colbert is niet verplicht. 
Aan het andere kant van het spectrum, een gelegenheid waarbij geen enkele opsmuk nodig is, heeft Jack & Jones sweat pants en hoodies. Ondanks dat sweat pants en hoodies bij sommigen misschien de indruk wekken dat je erbij loopt als een slons, is dat absoluut niet het geval. Wanneer je houdt van comfort en toch trendy voor de dag wilt komen, is het juist een aanrader om Jack & Jones te gaan ontdekken. Voor een eerste indruk ga je naar de website van Sans. Hier is een uitgebreide collectie van Jack & Jones tot en met maat XXL te zien. De omschrijving en meerdere foto’s bij elk item geven een goed beeld. Voor een tweede indruk, bestel je de kleding om thuis te kunnen ervaren hoe het voelt en past. 

Avedan gaat voor meer wijkkamers.
Avedan breidt aantal wijkkamers uit 2 uur geleden
Digitale criminaliteit kost zowel mensen als organisaties jaarlijks veel geld. Gelukkig kunnen we ons goed wapenen tegen onder meer phishing en gijzelsoftware.
Actiedag tegen digitale criminaliteit 21 uur geleden
Afbeelding
Live concert band Greyman in Proeflokaal België 22 uur geleden
Stichting Viadere bestaat uit 16 basisscholen, waarvan 15 in Almelo en 1 in Wierden.
Aandacht voor Viadere 28 mrt, 08:40
Afbeelding
Repair Café in het Noaberhoes goed bezocht 27 mrt, 12:24
Kunst Punt heeft een nieuwe expositie. (Foto: Hubert van Mastrigt)
Tiende expositie in het Kunst Punt Almelo met vier kunstenaars 26 mrt, 12:28
Afbeelding
Ritten met de locomotief op Woonboulevard 26 mrt, 09:43
ZGT scoort met een knuffelberenziekenhuis. (Foto: ZGT)
'Mijn beer is op zijn hoofd gevallen' 26 mrt, 08:30