Column Tom Marsman: Geluk in ‘n tuk!

Op het moment van schrijven van dit column is het 30 december 2021 en zijn wij druk bezig om het jaar 2021 af te sluiten. Nog een paar telefoontjes en dan zit het jaar 2021 er voor ons op.

Het jaar 2021 gaat (wederom) voor velen de boeken in als een bewogen jaar. We ontkomen er niet aan maar het jaar 2021 stond, helaas nog steeds, voor velen in het teken van corona. Van dansen met Janssen in de zomer naar wederom een volledige lockdown in de winter. Waar de ene ondernemer onevenredig hard geraakt wordt door het virus, heeft het virus voor de andere ondernemer geen windeieren gelegd.

Ik vind het prachtig om te zien dat de meeste ondernemers niet bij de pakken neer zijn gaan zitten en hun creativiteit de vrije loop hebben gelaten. Zo heb ik onder anderen horecaondernemers gesproken die het voltallige personeel detacheert bij diverse lokale bedrijven, heb ik ‘Christmas Drive Tru’s‘ gezien en detaillisten welk hun waar aanboden vanuit de etalage. Hulde en houd vol.

Persoonlijk kijk ik ook terug op een bijzonder jaar. 2021 is het jaar dat ik mijn vaste baan heb opgezegd en als zelfstandig ondernemer de stoute schoenen heb aangetrokken. Ondanks de roerige tijden lukt het om ondernemers te helpen aan de juiste bedrijfs- en vastgoedfinancieringen of inzicht te geven over de financieringsmogelijkheden.

We hebben al vele ondernemers de afgelopen vier maanden mogen helpen. Dit geeft onwijs veel energie voor het jaar 2022.

Ook in het nieuwe jaar realiseren wij weer bedrijfs- en vastgoedfinancieringen voor ondernemend Nederland. Of het nu gaat om investeringsplannen, bedrijfsovernames, bedrijfsmatig onroerend goed, verhuurd onroerend goed een tijdelijke overbrugging als gevolg van corona beperkingen. We staan ook in 2022 weer voor u klaar.

Wanneer u dit column leest, is het reeds 2022. Hopelijk heeft u een prachtige jaarwisseling gehad met uw dierbaren. Wij wensen u, zowel zakelijk als privé, het allerbeste voor 2022.

Op zijn Twents sluit ik dan graag af met de woorden ‘Geluk in ’n Tuk’.

Tom Marsman is financieringsadviseur bij Credion in Almelo.

www.credion.nl/almelo

Meer berichten