<p>Bert (links) en Joris schudden elkaar, als mede-eigenaren, enthousiast de hand en kijken vol vertrouwen de toekomst van Team Sanders Makelaars tegemoet, waarin zij verwachten hun bedrijf verder uit te breiden.</p>

Bert (links) en Joris schudden elkaar, als mede-eigenaren, enthousiast de hand en kijken vol vertrouwen de toekomst van Team Sanders Makelaars tegemoet, waarin zij verwachten hun bedrijf verder uit te breiden.

(Foto: lavari pro)

‘Mooiste is het contact met mensen’

Hij werkte jaren voor een makelaarskantoor in Nijverdal, maar kon daar zijn droom niet waarmaken, dus vertrok Bert Boeve naar Team Sanders Makelaars in Almelo. Daar heeft hij de afgelopen jaren met veel plezier mensen begeleid bij het ver- en aankopen van een woning en kan hij nu zijn droom wel waarmaken: hij wordt mede-eigenaar.

ALMELO/NIJVERDAL - Vanaf 1 januari is het officieel en Bert kijkt vol vertrouwen de toekomst in. “Volgend jaar bestaat Team Sanders Makelaars 20 jaar en hoe kun je een jubileumjaar nou beter beginnen?!” zegt hij tevreden. “Het is voor mij echt wel een droom die uitkomt en tegelijkertijd is het een heel vanzelfsprekende stap, zowel voor Joris, als voor mij.”

Persoonlijke aanpak

Joris Jipping nam het makelaarskantoor in 2020 over van Bern Sanders, die het ‘uit het niets’ heeft opgebouwd tot een van de best verkopende kantoren in Twente. “Voor Bern stond vanaf het begin de persoonlijke aanpak centraal en dat is nu voor het hele team nog steeds zo”, vertelt Joris. “Wij zijn gespecialiseerd in de particuliere woningmarkt en begeleiden onze klanten persoonlijk door het hele proces. Of ze hun huis willen verkopen of een ander willen kopen, iets nieuws willen bouwen of verbouwen, of hun woning willen laten taxeren. Er zijn tegenwoordig een hoop online programma’s, waarbij je van alles zelf kunt regelen, maar dat werkt toch niet ideaal, hebben we gemerkt. Wij kennen de markt als geen ander en weten precies waar we op moeten letten. Daarom ben ik ook zo blij met Bert als partner. Hij heeft al ruim twintig jaar ervaring in het vak en we voelen elkaar heel goed aan.”

Nijverdalse markt

Als geboren en getogen Nijverdaller vindt Bert het fijn dat hij zich vanaf komend jaar weer wat meer op de Nijverdalse markt en omgeving kan richten. “Mensen benaderen mij van tijd tot tijd met de vraag of ik hun huis kan verkopen”, vertelt Bert. “De afgelopen jaren was daar niet veel ruimte voor, maar met deze nieuwe stap willen we ook ons werkgebied uitbreiden en dan is Nijverdal en omgeving een logische keuze. We hadden dat nog niet besloten, of de eerste verkopers meldden zich al. Veel mensen kennen mij wel uit het verenigingsleven, waar ik een actieve rol speel, zoals bijvoorbeeld bij Atletiekvereniging Atletics. Als die mensen mij vragen of ik kan helpen met het kopen of verkopen van een woning, zeg ik natuurlijk het liefste gelijk ‘ja’. Dat is toch wel het mooiste van dit vak, dat je mensen helpt de voor hun perfecte woning te vinden. Of de ideale koper voor hun huis. De contacten met de mensen, zoveel verschillende gesprekken, met zulke diverse mensen, prachtig! En dat mag ik dan in mijn eigen woonplaats verder uit gaan breiden. Ik voel me gewoon trots dat mijn droom nu toch uitkomt.”

Hecht team

Team Sanders Makelaars is een team van tien medewerkers, waarvan vier gecertificeerde en beëdigde makelaars. Zij worden ondersteund door administratieve en commerciële medewerkers en samen vormen ze een hecht team. “Wat dat betreft hebben we een goede naam”, vindt Bert. “We doen het echt samen en zo voelt iedereen dat ook. We werken heel serieus, maar hebben ondertussen toch tijd voor een praatje of een grapje. Dat houdt het werken leuk.”

Team Sanders Makelaars werkt al bijna twintig jaar met een persoonlijke aanpak en professionele mensen. De gecertificeerde makelaars kennen de woningmarkt in Twente als geen ander en gaan altijd proactief aan de slag. Ze bespreken de persoonlijke situatie en stemmen daar hun zoektocht op af. Niet alleen voor de ver- of aankoop van een woning, ook bij nieuw- of verbouwplannen en taxaties.

Meer informatie

Meer informatie over Team Sanders Makelaars staat op hun website, maar geven ze ook graag telefonisch via 0546 633 633. Bert kun je bereiken via 06 55844707 of bert@teamsanders.nl en Joris via 06 11400644 en joris@teamsanders.nl.

Meer berichten