Wie gaat er op vrijdag 26 juni het ja-woord geven?
Wie gaat er op vrijdag 26 juni het ja-woord geven? (Foto: )

Gratis trouwen in Huis Katoen en Nu

ALMELO - Als je de ware liefde hebt gevonden is er niets mooiers dan elkaar levenslang trouw te beloven. Waar kun je beter trouwen dan in een huis dat erom bekend staat mensen met elkaar te verbinden? Het Huis van Katoen en Nu gaat een compleet verzorgde trouwerij weggeven. Zijn jullie het stel dat vrijdag 26 juni 2020 elkaar het Ja-woord gaan geven op deze bijzondere locatie?

Het Huis van Katoen en Nu is een begrip in Almelo voortgekomen uit de musical 'Van Katoen en Nu' Dit opvallende gebouw vormt in het centrum een ontmoetingsplek voor jong en oud. Men vindt er uiteenlopende exposities en tal van culturele activiteiten. Vrijdag 26 juni 2020 zal er voor het eerst een trouwerij plaatsvinden in dit huis. Gelegen aan het water is het Huis van Katoen en Nu dé ideale plek om in het huwelijksbootje te stappen.

Trouwerij

Omdat juni 2020 het Huis van Katoen en Nu in het teken staat van trouwen, geeft het huis een compleet verzorgde trouwerij weg. Diverse bedrijven hebben hun diensten en producten kosteloos aangeboden om deze dag compleet te maken. Van bruidskleding tot ringen, van trouwpak tot schoenen, van de aankleding van de zaal tot een compleet verzorgde receptie, van een trouwauto met chauffeur tot een overnachting in het Theaterhotel etc. Er ligt zelfs letterlijk een huwelijksbootje klaar voor een tocht over het water. Het enige dat nog ontbreekt, is een bruidspaar.

Meld je aan

wil jij met je partner in aanmerking komen voor deze trouwerij met alles erop en eraan en komen jullie uit de Gemeente Almelo (Aadorp - Bornerbroek) stuur dan voor uiterlijk vrijdag 14 februari a.s. een e-mail naar rhammink@outlook.com met jullie namen, adressen, leeftijden, e-mailadressen en telefoonnummers en laat weten waarom juist jullie in aanmerking denken te komen voor deze bijzondere trouwerij.

Graag een duidelijk recente foto van jullie tweetjes bijvoegen. Wie weet beleven jullie vrijdag 26 juni a.s. de mooiste dag van je leven in het Huis van Katoen en Nu. Vrijwilligers van het Huis van Katoen en Nu en hun familieleden, vrienden en kennissen zijn uitgesloten van deelname aan deze trouwerij!

Voorwaarden

Kijk voor de voorwaarden en alles wat het aanstaande bruidspaar wordt aangeboden door het Almelose bedrijfsleven op de www.vankatoenennu.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden