Britt en Pleun geven óók tijdens de lockdown het beste interieuradvies. Dat doen ze letterlijk aan huis.
Britt en Pleun geven óók tijdens de lockdown het beste interieuradvies. Dat doen ze letterlijk aan huis.

Met Britt en Pleun het mooiste interieur

Algemeen

ALMELO - De winter heeft ons land inmiddels bereikt. Dan willen we het binnen graag gezellig maken. Altijd al een persoonlijk interieur advies willen hebben van een ervaren stylist?

Het zal jullie niet ontgaan zijn. Nederland zit wederom in een lockdown. Erg vervelend natuurlijk. Voor de ene wat meer dan voor de ander. Daarbij is het ook nog eens winter; een seizoen dat men al meer binnen vertoeft in plaats van buitenshuis. 

Wat kan je nou doen in bizarre en barre tijden als deze? Juist. Je huis en interieur omtoveren tot een warm en knus onderkomen. Het gevoel creëren van een authentieke skichalet terwijl buiten de sneeuw langs het raam dwarrelt. Alleen is het hier geen sneeuw maar regen en zal je chalet een rijtjeshuis van baksteen zijn. Maar afijn, met een beetje fantasie is alles mogelijk.

Toch is dit niet voor iedereen zo makkelijk gedaan als gezegd. Wij houden er van om dingen moeilijker te maken dan ze in werkelijkheid zijn. Lekker overmatig nadenken voor we keuzes maken en knopen doorhakken. Meningen van Jan en alleman meenemen in onze beslissingen. Dat resulteert in een minimale verandering in huis, gebaseerd op smaken van meerdere inwoners en een allegaartje aan stijlen. Of uiteindelijk na wikken en wegen gewoon géén verandering toepassen en blijven teren op het interieur dat je al tien jaar hebt. Daar moet toch iets aan te doen zijn?

Zet je schrap: er is licht in de duisternis. Twee om eerlijk te zijn. Ze heten Britt en Pleun. Ze zijn onderdeel van een team gepassioneerde stylistes, werkzaam bij Woon&Slaap op de woonboulevard in Almelo en Enschede. Benieuwd met welk licht zij kunnen schijnen in jouw grauwe onderkomen?

Britt: “Wat je vaak ziet is dat mensen vastlopen bij het combineren van twee stijlen in één woonkamer of ze vinden het eng om vooraf definitieve keuzes te maken als het gaat om toch enigszins grote uitgaven. Het betreft meubelstukken die niet iedereen elk jaar opnieuw aanschaft. Wij kunnen de mensen nu helpen met een 3D-advies.”

Een 3D advies is een persoonlijk advies op maat. Pleun: ‘’Wij ontvangen een plattegrond van de klant. Deze tekenen wij op de computer in, compleet naar wens, kleur en stijl zoals wij dit uit de vraag van de klant kunnen halen. Met dit programma kunnen wij de mensen virtueel door hun toekomstige interieur laten lopen. Zo zien ze vooraf wat de mogelijkheden zijn en hoe hun droom interieur binnen handbereik is.”

Maar hoe zit het nu dan met de lockdown waarin Nederland verkeert? Pleun: “Geen enkel probleem. Waar wij voorheen de klant in onze showroom ontvingen, reizen wij nu naar de klant toe met onze laptop en eventueel stalenbundels voor een moodboard onder onze arm. Zo geniet je van alle voordelen direct vanaf je eigen bankstel”

Britt: “Mocht de klant tevreden zijn, dan gaan we samen verdere stappen ondernemen. Het complete advies bevat niet alleen hulp in meubels, ook voor vloeren, raamdecoratie, behang en accessoires kan men bij ons terecht. Na het eventueel bestellen en bezorgen van meubels, komen wij tot slot met een bus vol accessoires om het plaatje compleet af te maken. We leggen de klant in de watten van begin tot eind! Geen verplichtingen overigens, de klant kan zo veel vragen als hij zelf wil.’’

Kijk je nu rond en denk je ‘Mijn interieur is wel sterk aan vernieuwing toe?’ Ga dan naar de website www.woonenslaap.nl/stylist-aan-huis

-Tekst Jerney Bennes - marketeer bij Woon & Slaap, Shop in Shop XL Store & Speelgoedboulevard Almelo

Afbeelding
Bijeenkomst lotgenoten borstkanker 4 uur geleden
Afbeelding
Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo 9 uur geleden
Afbeelding
Symbiose tussen stad en platteland 15 uur geleden
Afbeelding
Bijen-middagen op Erve Peeze 1 jun., 15:19
Afbeelding
Concert de Almelonia's 1 jun., 09:45
Afbeelding
Expositie Hans Hunter en Freddy Hoevers 1 jun., 09:13
Afbeelding
Nieuw elan bij HobNob Festival 31 mei, 13:47
Afbeelding
Defecte naaimachine bij Repair Café de Hagedoorn 31 mei, 10:12