Foto:

Krav Maga Twente zelfverdediging

REGIO – 'Misschien heeft u er al van gehoord of onze flyer op internet voorbij zien komen? Vanaf 1 september zijn wij gestart met ons eigen bedrijf Krav Maga Twente. Krav Maga is een realistisch zelfverdedigingssysteem dat ontwikkeld is in het Israëlische leger. Het wordt wereldwijd in verschillende sectoren onderwezen zoals beveiliging, politie, speciale eenheden en het leger. Daarnaast is er Krav Maga speciaal voor burgers en speciale doelgroepen zoals kinderen en vrouwen.

Krav Maga is geen sport en kent daarom ook geen regels. De enige regels waar we ons aan moeten houden zijn de regels van de wet en de bijbehorende proportionaliteit. Het systeem is gebaseerd op de realiteit van de dag. U wordt door Krav Maga weerbaarder, zelfverzekerd en zelfbewust. We kennen geen sierlijke bewegingen, geen aparte stijlvormen en geen overbodige bewegingen. Het is een no-nonsense systeem waarbij alleen de effectiviteit telt. De technieken die tijdens de Krav Maga lessen worden aangeleerd maken gebruik van de reflexen van ons lichaam. Doordat dit een natuurlijke reactie is wordt het aanleren van de technieken een stuk eenvoudiger.

Krav Maga is voor iedereen: zowel jong als oud, man of vrouw. Iedereen kan het leren om zichzelf te verdedigen of om gevaarlijke situaties te herkennen.

Buiten de reguliere lessen die wij geven op de maandag en donderdag voor volwassen geven wij sinds 1 november ook een Kids- en Tienerles op de vrijdagmiddag. In deze tijden is het erg belangrijk dat een kind weerbaar is. Kinderen zullen door Krav Maga een beter zelfbeeld krijgen. We leren de kids van 7 t/m 10 jaar op een kindvriendelijke manier de technieken toe te passen. Het allerbelangrijkste van de kidslessen is dat ze plezier hebben! Bij de tienerlessen zal de focus iets minder liggen op spel maar dit zal zeker niet achterwege gelaten worden.

Ben u geïnteresseerd in Krav Maga en wilt u een gratis proefles meedoen, neem dan gerust contact met ons op. Op onze website www.kravmaga-twente.nl kunt u het contactformulier voor een gratis proefles en overige informatie vinden.'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden