V.l.n.r.: Joke Jesse, Marloes de Rijter en Peter Niekolaas vormen het team van Schone Stroom Oost
V.l.n.r.: Joke Jesse, Marloes de Rijter en Peter Niekolaas vormen het team van Schone Stroom Oost (Foto: )

Schone Stroom Oost maakt alles waar

ALMELO - Schone Stroom Oost bv is ruim 9 jaar actief op het gebied van zonnepaneelinstallaties en sinds 3 jaar gevestigd in het Terra bedrijvencentrum in Almelo aan de Kieftsbeeklaan 1. Peter Niekolaas zwaait er de scepter en wordt bijgestaan door Joke Jesse en Marloes de Rijter. Ze adviseren particulieren over de aanschaf en het gebruik van duurzame producten zoals zonnepanelen, warmtepompen en infrarood warmtepanelen. Joke Jesse werkt als binnendienst medewerker, Marloes de Rijter doet de financiële administratie en Peter Niekolaas is verantwoordelijk voor de verkoop en advisering. Peter is de eigenaar van Schone Stroom Oost bv.

'Wij leveren een all-in concept, wat maakt dat mensen achteraf niet voor verrassingen komen te staan', geeft Peter Niekolaas aan. Dat all-in houdt in dat het traject van offerte tot en met de oplevering door Schone Stroom Oost wordt begeleid tegen een vooraf overeengekomen prijs. Nadat de installatie technisch gereed is, gaat Niekolaas altijd persoonlijk bij de klant langs om alles nog eens te checken en het monitoringsportaal in te regelen.

Sinds kort is Schone Stroom Oost erkend door de '5-sterren Specialist' en ontving een oorkonde voor het leveren van meerwaarde bij goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Deze erkenning is toegezegd door een onafhankelijk platform. Klanten kunnen hier online hun ervaringen delen. 'Wij werken aan een hoge klanttevredenheid over de aangeschafte producten en diensten' aldus Joke Jesse. Jesse verzorgt o.a. de btw-teruggaaf voor klanten en merkt dat dat stukje 'ontzorging' erg wordt gewaardeerd. Dat is een gratis service van de zaak. De communicatielijnen binnen het bedrijf zijn kort, zo kan er vaak op korte termijn een afspraak voor een adviesgesprek worden gemaakt. Wordt er door een klant gebeld dan volgt meestal binnen drie dagen een afspraak en bij goedkeuring van de offerte kunnen de panelen meestal binnen drie tot zes weken worden gemonteerd.

Belangstelling

Niekolaas ervaart dat er grote belangstelling is voor het monitoringssysteem waarmee mensen eenvoudig en snel kunnen meekijken hoe het met de opwekking van de energie op het dak gaat. 'Ik kan als het nodig is van achter mijn bureau meekijken hoe de prestaties van de installatie zijn,' geeft Niekolaas aan. Daardoor kan er bij eventuele problemen, snel gereageerd worden.

Interesse?

Actief reclame maken via advertenties wordt zelden gedaan door het bedrijf. De mond-tot-mond-reclame werkt zo goed dat 80% van het klantenbestand bestaat uit verwijzing door andere klanten.

Heeft u ook belangstelling voor Schone Stroom Oost; kijk op de website www.schonestroomoost.nl, neem telefonisch contact op via 0546-643335 of mail naar info@schonestroomoost.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden