Er is een ruime keuze aan speelgoed voor Sinterklaas op de Woonboulevard in Almelo.
Er is een ruime keuze aan speelgoed voor Sinterklaas op de Woonboulevard in Almelo. Foto:

‘Een lava- of discolamp staat altijd mooi in een (bijna) tienerkamer’

Algemeen

ALMELO - Lastminute inkopen doe je niet online maar nog snel in een ruim opgezette speelgoed winkel in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan Top1Toys (Speelgoedboulevard Almelo) op Woonboulevard Almelo.

Ook in deze onzekere tijden wil je deze leuke traditie met veel magie door laten gaan. Sinterklaas is in de aanloop al veelvuldig gespot bij Top1Toys op de Woonboulevard. Daar hebben de dames in de winkel hem alle trends veelvuldig op een rijtje gezet. Want mocht een piet lastminute nog wat moeten kopen; hierbij de tips en trends.

Van selfie ringlamp tot dj-set of lavalamp

Van muziek maken tot mooie verlichting in je slaapkamer; hier vind je het. Wie wil er nu niet een mooie selfies maken voor Instagram met de selfie ringlamp met tafelklem? Of houdt jouw zoon of dochter meer van een microfoon of dj-set? Ook een lava- of discolamp staat altijd mooi in een (bijna) tienerkamer.’’

Knutselcorner - Tybo Tie Dye ontwerpstudio

Ook in de knutselcorner van Top1Toys op Woonboulevard Almelo vind je voor alle leeftijden diverse artikelen. Ken jij al de Tybo Tie-Dye ontwerpstudio? Dat is de trend van het moment onder meiden vanaf 6 jaar. Wil jouw kind een kledingstuk of tas verven met tie-dye? Dit is de unieke tie-dye ervaring voor kinderen zonder te knoeien en elke keer weer met een fantastisch resultaat.

Playmobile, Lego en technisch Lego

Uiteraard zijn zowel Playmobile als Lego afgestemd op zowel meisjes als jongens en te verkrijgen in alle leeftijdscategorieën.Aparte peuter/kleutercorner

Wist je dat Top1Toys ook een peuter/kleutercorner heeft? Sets van helden als Paw Patrol zijn hier te vinden. Maar er is ook een leuke werkbank of keukentje. Daarnaast is er een poppenhoek met onder meer Baby Born.


Mocht een inkooppiet vastlopen dan kan hij of zij kijken op www.despeelgoedboulevardalmelo.nl/cadeauservice

Via deze website kun je aangeven in welke leeftijd je een cadeau zoekt. De cadeaus worden naar wens ingepakt en voorzien van gedichten. 

Voor de zakelijke klanten worden de cadeaus ook afgeleverd op gewenst adres.

-Tekst Juliette Vrijhoeven. marketeer bij Woonboulevard Almelo.

!
Afbeelding
Hebbe, hebbe, hebbe! verlengd 13 uur geleden
Afbeelding
Sinterklaas: cadeautips van TOP1Toys 14 uur geleden
Afbeelding
De Koppel opzoek naar kookvrijwilligers 16 uur geleden
Afbeelding
Band Sultan speelt live in Café de Stam 30 nov, 18:12
Afbeelding
Jubileum bij Lords Choir 30 nov, 15:59
Afbeelding
Bomen planten in Bornerbroek 30 nov, 13:40
Afbeelding
Inzamelactie Douwe Egberts punten Lions 30 nov, 10:09
Afbeelding
Repair Café de Hagedoorn wordt steeds populairder 30 nov, 09:48