Afbeelding
Foto: RIKKERT HARINK

Open zaterdag bij tien locaties ROC van Twente

Algemeen

ROC van Twente houdt op 20 november een ‘open zaterdag’ voor leerlingen die dit schooljaar hun studie kiezen én voor volwassenen die nog dit studiejaar (in februari) willen starten met een opleiding. De open zaterdag is van 10.00 tot 14.00 uur.

TWENTE - “De arbeidsmarkt is volop in beweging. Het wordt steeds belangrijker jezelf te ontwikkelen en te blijven leren. ROC van Twente kan daar als dé beroepsopleider van Twente als geen ander bij helpen”, aldus de opleider. Tijdens de open zaterdag kunnen leerlingen op tien locaties terecht. Volwassenen kunnen met al hun opleidingsvragen terecht op het speciaal ingerichte plein voor leren en werken in de Gieterij in Hengelo. Sennaz (46), Bjorn (43), Jurre (46) en Jacoline (32) vertellen hoe zij een stap in hun carrière hebben gemaakt. 

Leerlingen

“Wie wil je worden? Een vraag die een leerling uit het voortgezet onderwijs zichzelf waarschijnlijk ook wel eens stelt. Of misschien ook wel helemaal niet. Hoe dan ook, zaterdag 20 november krijgen ze tijdens de open dag alle hulp bij het zoeken van een antwoord.” Emma, Job, Jelle, Lovell en Ramon zijn vijf studenten die op dit moment een opleiding volgen bij ROC van Twente. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en allemaal stilgestaan bij dezelfde vraag. Hun verhalen zijn te lezen op de website van ROC van Twente.

Tijdens de open dag kunnen leerlingen uit het voortgezet onderwijs vragen stellen, testjes doen en actief aan de slag. Docenten en studenten laten graag zien wat er zo leuk is aan de opleidingen. Er is ook gelegenheid om sfeer te proeven op de plek waar straks als student de eerste stappen worden gezet.

Verhalen lezen? Aanmelden? www.rocvantwente.nl/opendagen 

!
Afbeelding
Band Sultan speelt live in Café de Stam 17 uur geleden
Afbeelding
Jubileum bij Lords Choir 19 uur geleden
Afbeelding
Bomen planten in Bornerbroek 21 uur geleden
Afbeelding
Inzamelactie Douwe Egberts punten Lions 30 nov, 10:09
Afbeelding
Repair Café de Hagedoorn wordt steeds populairder 30 nov, 09:48
Afbeelding
Judoclinics door Judo Almelo in IISPA 29 nov, 16:16
Afbeelding
Column Marleen Vulic: Verwachtingen, verlangens 29 nov, 13:44
Afbeelding
‘Klupengel’ uitgereikt aan Obimex 29 nov, 11:52