Het team van de makelaar van Twente, Jeannette, Ivo, Michelle, Roelie, Marleen, Irma en Eva, wenst iedereen een hele fijne kerst!
Het team van de makelaar van Twente, Jeannette, Ivo, Michelle, Roelie, Marleen, Irma en Eva, wenst iedereen een hele fijne kerst! (Foto: )

Vul een verhuisdoos voor gezinnen in Almelo

ALMELO - 'De kerstactie van vorig jaar was een groot succes, daarom hebben we besloten ook dit jaar weer een soortgelijke actie op touw te zetten,' aldus Jeannette Speijer van De Makelaar van Twente. Samen met haar collega Ivo van Ommen en de andere medewerkers gaat ze ook dit jaar weer voor een succesvolle inzamelingsactie.

Om iets extra's te bieden aan mensen in Almelo die het echt nodig hebben tijdens de kerst, besloot de Makelaar van Twente wederom Stichting De Helpende Hand en de Boodschappenmand te benaderen. 'Zij inventariseren wie hier voor in aanmerking komt. Wij leveren alleen de dozen met spullen en zij delen deze uit,' geeft Jeannette aan. Iedereen kan en mag mee doen, alle kleine beetjes helpen. Er zijn heel veel verhuisdozen voorradig in het makelaarskantoor aan Wethouder E. van Dronkelaarplein 27. Tot 18 december kan iedereen op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur een doos ophalen. Nadat ze (deels) gevuld zijn kan men de doos terugbrengen naar De Makelaar van Twente. Mensen mogen ook zelf goed houdbare spullen in een tas brengen. In de doos kan men bijvoorbeeld blikgroente, pasta's, blikken vlees, vruchtensap, houdbare zuivel, aardappelpuree, houdbaar beleg en koffie/thee doen. Natuurlijk is het leuk als er ook houdbare kerstlekkernijen en kleine cadeautjes worden ingebracht. 'Op woensdag 18 december om 16.00 uur moeten alle spulletjes binnen zijn. Op donderdag 19 december en vrijdag 20 december worden alle dozen aangeboden aan de stichtingen,' vertelt Jeannette.

Voor vragen kan men op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur naar het kantoor bellen via nummer 0546-455631. Mensen die echt niet in de gelegenheid zijn om spullen te komen brengen, mogen naar eerder genoemd nummer bellen. Dan wordt het pakket of de losse boodschappen opgehaald. Vele handen maken licht werk, dus dit jaar worden de medewerkers van het makelaarskantoor geholpen door de dames van de vrouwen vereniging VV&VA. Zij zullen er voor zorgen dat in alle dozen een gevarieerd aanbod zit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden