<p>Kom binnenkort naar de moatjesavond waar de wandelplannen van Sportbedrijf Almelo voor volgende jaar worden toegelicht.</p>

Kom binnenkort naar de moatjesavond waar de wandelplannen van Sportbedrijf Almelo voor volgende jaar worden toegelicht.

(Foto:)

Word ook wandelmoatje: ‘Voor ieder wel wat wils’

ALMELO – Sportbedrijf Almelo is op zoek naar wandelvrijwilligers. “Dankzij onze wandelmoatjes hebben we de afgelopen jaren mooie projecten kunnen draaien, zoals Elke Stap Telt, de Ommetje Bokaal en de 10 Almeloopjes”, zo vertelt wandelcoördinator Jan Willem Dangremond.

Deze poule van vrijwilligers willen ze graag vergroten. ‘’Op deze manier kunnen we Almelo ook in de toekomst van prachtige wandelinitiatieven voorzien.”

Sportbedrijf Almelo houdt binnenkort een moatjesavond waar de wandelplannen voor volgende jaar worden toegelicht.


De populariteit van het wandelen in Almelo is volgens Jan Willem de afgelopen jaren flink toegenomen. ‘’Wandelen is gezond voor lichaam en geest. Om dat te blijven stimuleren, zijn wandelmoatjes van harte welkom. We zoeken mensen die het leuk vinden om iets te betekenen voor het wandelen in Almelo. Dat kan structureel of incidenteel. Denk aan het begeleiden van wekelijkse wandelgroepjes, koffie schenken voor wandelaars of af en toe een nieuwe route uitzetten die wij in onze nieuwsbrief op kunnen nemen. Er is wat dat betreft genoeg te doen, voor ieder wel wat wils.”


Geïnteresseerden kunnen zich als wandelmoatje opgeven op de website www.wandeleninalmelo.nl

Meer berichten