Voor de bezoekers van de braderie op de Woonboulevard in Almelo is er lekker eten.
Voor de bezoekers van de braderie op de Woonboulevard in Almelo is er lekker eten.

Naar de braderie op de Woonboulevard Almelo

Algemeen

ALMELO - Woonboulevard Almelo houdt op zondag 24 oktober een braderie. Het hele gezin is dan welkom om flink te genieten van snuisterijen en lekker eten. Voor de kinderen is er gezellig kinderentertainment.

Op het plein voor de winkels staan diverse kramen met scherp geprijsde oktober woonmaand-artikelen. Maar ook een overheerlijke vis, loempia of oliebollenkraam zullen niet ontbreken.

Daarnaast zorgt een draaiorgel voor meedeinnummers en kunnen kinderen bij Clowntje Marcel gratis een mooi ballonenkunstwerk naar wens krijgen of geschminkt worden door het Woonboulevard Almelo animatieteam.

‘’Op deze laatste zondag van de herfstvakantie is deze braderie een gezellig uitje voor het hele gezin waarbij, naast het winkelen op de Woonboulevard, er extra kramen zorgen voor gezelligheid en een gezellige sfeer’’, aldus Joost Tiemersma.

De ondernemer en lid van de reclamecommissie van Woonboulevard Almelo vindt het erg belangrijk dat er wat te doen blijft in Almelo. ‘’Uiteraard doen we dat op een veilige manier. Deze braderie is een aftrap van veel entertainment op Woonboulevard Almelo. De boulevard haalde in het verleden al divers entertainment naar het plein en zal dat ook dit najaar zeker weer doen.’’

De insteek van de reclamecommissie is dat alles gratis toegankelijk is voor iedereen. Joost: ‘’Zo volgt er in november ook een groot Sinterklaas-theatershowspektakel. Wij als reclamecommissie hopen dat iedereen 24 oktober een kijkje komt nemen op Woonboulevard Almelo en vinden het fijn dat deze gezelligheid in deze vorm weer mogelijk is.’’

De braderie vindt zondagmiddag 24 oktober plaats van van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Afbeelding
Bijeenkomst lotgenoten borstkanker 6 uur geleden
Afbeelding
Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo 11 uur geleden
Afbeelding
Symbiose tussen stad en platteland 17 uur geleden
Afbeelding
Bijen-middagen op Erve Peeze 1 jun., 15:19
Afbeelding
Concert de Almelonia's 1 jun., 09:45
Afbeelding
Expositie Hans Hunter en Freddy Hoevers 1 jun., 09:13
Afbeelding
Nieuw elan bij HobNob Festival 31 mei, 13:47
Afbeelding
Defecte naaimachine bij Repair Café de Hagedoorn 31 mei, 10:12