<p>Dat het oktober woonmaand is bij de Woonboulevard Almelo is duidelijk te merken.</p>

Dat het oktober woonmaand is bij de Woonboulevard Almelo is duidelijk te merken.

Oktober is woonmaand opde Woonboulevard in Almelo

ALMELO - De oktober woonmaand is begonnen. De Woonboulevard Almelo geeft een flink aantal handige tips voor een heuse woonmetamorfose.

Het buitenleven maakt plaats voor de gezellige herfst en wintermaanden. Elk seizoen heeft zijn charme maar tijdens de oktober woonmaand zie je alle trends van het najaar en voorseizoen voorbijkomen. Wat is hip en wat kan worden doorgevoerd? In het najaar kan de Ibiza-stijl plaatsmaken voor herfsttinten met zachte materialen. Maar hoe maak je een begin?

In een handomdraai anders

Een kleurtje geeft een richting. Denk aan de kleur tranquil dawn. Verruil de witte tint voor een verfijnde kleur of sfeervol behang. Voer dit door met wollige kussens. Om het af te maken breng je winterse accessoires in huis, zoals sfeervolle kandelaren, windlichten, mooie pluimtakken en droogboeketten.
Het is oktober Woonmaand op Woonboulevard Almelo en dit betekent een maand lang aanbiedingen en kortingen in heel veel winkels. Dus een beetje verandering hoeft niet duur te zijn. Een metamorfose is zo gemaakt.

Verander de meubelopstelling

Waarschijnlijk heb je al een tijdje dezelfde meubelopstelling in jouw woonkamer. Dit is bij verhuizing zo neergezet en bevalt ook wel. Maar weet je dat verandering wonderen doet? Zeker als je een mooi nieuw meubelstuk toevoegt. Wat dacht je van een ronde eettafel, waardoor je meer ruimte creëren kan. Of draai je huidige eettafel eens 90 graden.

Wat doet het met je eethoek?

En moet dit wel je eethoek zijn of is het leuk om de eettafel eens voor in de woonkamer te zetten? Waardoor achter in je kamer een fijne televisiehoek ontstaat. Soms is een versleeppartij helemaal zo gek nog niet. Zeker wanneer een leuk nieuw item wordt toegevoegd. Denk aan een fijne fauteuil.

De stylisten op Woonboulevard Almelo kunnen naar wens jouw woon-, eet-, bad- of slaapkamer intekenen. Zo krijg je al een gevoel bij de nieuwe indeling van je huis. Ook laten de stylisten je zien hoe je zo efficiënt mogelijk met je woonruimte om kunt gaan, waardoor deze opties groter lijkt.

Tekst Juliette Vrijhoeven - marketeer bij de Woonboulevard in Almelo.

Meer berichten