Directeur, Claudia Beumer overhandigt het 'verjaardagscadeautje', aan huurder Joop Letteboer
Directeur, Claudia Beumer overhandigt het 'verjaardagscadeautje', aan huurder Joop Letteboer (Foto: )

Cadeautje voor huurders jarige St Joseph Almelo

ALMELO - Op 24 november 2019 bestaat de Almelose woningstichting St Joseph 100 jaar. Een bijzondere verjaardag die de verhuurder van ruim vijfduizend woningen graag samen met haar huurders, samenwerkingspartners en medewerkers viert. Een van de festiviteiten van de woningstichting bestond uit het persoonlijk overhandigen van een cadeautje aan alle huurders.

Medewerkers van St Joseph zijn van 11 tot 23 november op pad geweest om de huurders persoonlijk een cadeautje te overhandigen. Was een huurder niet thuis, dan ging het persoonlijk geadresseerde pakketje door de brievenbus. St Joseph koos bewust voor het zelf rondbrengen van de cadeautjes. Het zelf overhandigen van het pakketje zorgde voor een contactmoment en werd zowel voor de huurder als heel de corporatie waardevol ervaren.

Onder de uitdelers was ook Yvonne Letteboer. Ze vierde onlangs dat ze veertig jaar in dienst is van St Joseph. Ze ervaart het werken bij deze stichting nog altijd als superleuk. Ze houdt zich vooral bezig met incasso's. Yvonne vindt haar werk en de collega's zo leuk dat ze voorlopig nog niet aan stoppen denkt. Claudia Beumer deelde ook zelf de cadeaus uit. Ze bezocht onder andere huurders in de Padberghof. Bewoner Joop Arends gaf aan heel blij te zijn met het presentje en ook deelde hij mee al twintig jaar met veel plezier zijn woning te huren van St Joseph. Ook bewoner Jan Jacobs is huurder van een woning aan de Padberghof. Hij vond de gift ook heel attent en was blij verrast. Hij is ook al heel lang tot grote tevredenheid huurder van St Joseph. Trots meldde Jacobs dat hij onlangs penningmeester van de huurderscommissie is geworden. Mevrouw Rijken gaf aan dat ze één van de allereerste bewoners van de Padberghof is. 'Ik woon er nu 21 jaar en ben nog altijd heel content dat ik de eerste bewoner ben en St Joseph is een hele fijne woningstichting.

Cadeautje

De inhoud van het cadeautje is een heerlijke chocoladereep en een VVV cadeaubon van 10 euro. De verhuurder laat weten dat in tien van de cadeautjes een 'gouden ticket' zit. Dit gouden ticket kunnen de tien huurders op 28 november inwisselen voor een VVV waardebon van € 100,00. Om dit zo eerlijk mogelijk te laten verlopen geschiedt de trekking van de tien gouden wikkels officieel door notaris Smelt. De wens voor een cadeautje voor alle huurders is door de huurders zelf aangegeven via een huurdersenquête eerder dit jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden