<p>Ga voor de laatste trends naar Leen Bakker op de Woonboulevard in Almelo.</p>

Ga voor de laatste trends naar Leen Bakker op de Woonboulevard in Almelo.

Luxe interieurdesign voor een betaalbare prijs bij Leen Bakker Almelo

ALMELO - De stylisten van Leen Bakker gaan elk jaar naar designbeurzen in Parijs, Milaan en andere wereldsteden om trends te spotten en de nieuwste producten te ontdekken. Zo ontstaan hippe collecties die helemaal passen bij dit moment.

Je huis stylen met pampas pluimen en droogbloemen? Ben jij helemaal weg van rotan? Sinds kort zijn ze er ook in zwart. Bekijk dan eens de collectie rotanstoelen bij Leen Bakker op de Woonboulevard in Almelo. 

Rotan is een van dé woontrends van 2021 en zie je zowel binnen als buiten in de tuin terug. Over zwart gesproken: Zwarte, houten jaloezieën worden door veel interieurontwerpers gebruikt. De jaloezieën vind je ook gewoon bij Leen bakker.

Ben je niet zo van de trends? Ga dan voor een paar mooie stukken die je over een paar jaar nog steeds prachtig vindt. Op tijdloos design raak je namelijk niet snel uitgekeken.

Designmeubels hebben vaak een neutrale kleur zoals wit, zwart en bruin of er wordt gebruik gemaakt van pure materialen zoals hout. Kijk dan in de winkel naar deze fauteuils en eetkamerstoelen in cognac. Natuurlijk mag je best een beetje knallen met een bank in een trendkleur, maar houd de rest van je interieur rustig. Zo zet je een mooie, simpele basis neer die je kunt aanvullen met kleurrijke accessoires.

Je hoeft de woonbladen maar open te slaan en je ziet huizen met een geweldig industrieel interieur of een inspirerend Scandinavisch interieur. Wil je die stijl kopiëren? Dat kan. Tegenwoordig is design voor een steeds groter publiek toegankelijk. Dus die handgemaakte vitrinekast van metaal waarvan je dacht dat je ‘m uit je hoofd moest zetten, is nu ineens haalbaar voor jouw nieuwe stek. Achter de glazen deuren kun je je mooiste servies kwijt, maar ook boeken en woonaccessoires.

Of die designstoel met een slank metalen onderstel die je veel ziet? Deze blikvanger is bij Leen Bakker te koop. Is ‘ie voor bij je zithoek? Zet ‘m dan heel nonchalant schuin tegenover je bank. Net alsof je er niet over nagedacht hebt.

Tekst Juliette Vrijhoeven - marketeer bij de Woonboulevard in Almelo.

Meer berichten