De graaf overleed onlangs op 88-jarige leeftijd

Condoleanceregister voor graaf van Rechteren Limpurg in stadhuis

ALMELO - In het stadhuis van Almelo is vanaf vandaag, dinsdag 19 november, gelegenheid om in een condoleanceregister medeleven te betuigen aan de familie van Rechteren Limpurg. Mr. A. F. L. graaf van Rechteren Limpurg overleed vrijdag 15 november op 88-jarige leeftijd.

Met het overlijden van de graaf van Rechteren Limpurg verliest Almelo een zeer prominente bewoner. De graaf van Rechteren was buitengewoon betrokken bij de stad. Het landgoed van de familie van Rechteren Limpurg omspant de hele gemeente. De graaf heeft zich altijd met grote toewijding ingezet voor Almelo en het behoud van het landschap en alle groen in de stad.

Stadhuis

In de hal van het stadhuis aan de Haven Zuidzijde kunnen mensen deze week op werkdagen vanaf 8.15 uur het condoleanceregister tekenen. Op dinsdag kan dat ook 's avonds, vanwege de raadsvergadering is het stadhuis dan ook in de avond geopend. Op donderdag kunnen inwoners tot 19.00 uur in het stadhuis terecht. Op woensdag en vrijdag is het stadhuis geopend tot 17.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden