Golfclub De Koepel biedt naast reguliere lidmaatschappen twee nieuwe varianten aan.
Golfclub De Koepel biedt naast reguliere lidmaatschappen twee nieuwe varianten aan.

Flexibele lidmaatschappen bij Golfclub De Koepel: meer vrijheid

Algemeen

WIERDEN - “De hedendaagse golfer is op zoek naar flexibiliteit en vrijheid. Beschikbare tijd en geld zijn belangrijke factoren bij de keuze voor een lidmaatschap. Het one size fits all-model werkt niet meer. Daarom hebben we onze lidmaatschapsvormen uitgebreid om aan deze veranderende vraag tegemoet te komen.’’ Dat zijn de woorden van Bernard Rolloos, voorzitter van Golfclub De Koepel. Uit onderzoek van De Koepel blijkt dat de bestaande lidmaatschappen niet altijd aansluiten bij de wensen van potentiële leden. Daarom biedt De Koepel naast de reguliere lidmaatschappen twee nieuwe varianten aan.

Het daluren en weekendlidmaatschap is een volwaardig lidmaatschap met doordeweeks beperkte starttijden (vroeger of later op de dag) en in het weekend geen beperking. Met dit lidmaatschap hoopt de golfclub een jongere doelgroep (tussen de 30 en 50 jaar) te bereiken die minder tijd en/of geld wil of kan besteden aan golf.
Het Instap30 lidmaatschap is een volwaardig lidmaatschap. Rolloos: ‘’Het getal 30 staat voor 30 keer 9 holes, maar kan ook worden besteed aan bijvoorbeeld 10 keer 9 holes plus 10 keer 18 holes golfronden. Er is een keuzevrijheid in starttijden.’’ Dit lidmaatschap is uitsluitend bedoeld voor nieuwe leden, aspirant-leden en registratieleden. Volgens Rolloos is dit een passend lidmaatschap voor vrije golfers (zonder homecourse) die wel belangstelling hebben om zich aan te sluiten bij een club, maar daar nog geen ervaring mee hebben en nieuwkomers die net zijn gestart met golfen.

De Koepel ligt aan de weg van Rijssen naar Wierden. De club heeft een 18 holes par 70 bos- en heidebaan op het landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. Kenmerkend voor De Koepel zijn de jeneverbessen, de oude inheemse bomen en de heide. Door de zanderige ondergrond is de baan tijdens het hele jaar vrijwel altijd goed bespeelbaar.
Wat oefenfaciliteiten betreft heeft De Koepel een grotendeels overdekte driving range, een royale chipping green met bunkers en een ruime putting green.

Meer informatie staat op www.golfclubdekoepel.nl

PlayBack komt naar MFA Eninver.
Spoedcursus Avedan 'De Grote Sprong' 15 uur geleden
Het verhaal van de meester, bij de de HKW.
Expositie in Wierden loopt nog een aantal dagen 17 uur geleden
Afbeelding
Bezoek jongvolwassenen 24 mei, 14:34
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 23 mei, 14:27
Een Rembrandtschildertje in actie.
Rembrandtschildertjes gaan exposeren in bieb 23 mei, 11:52
Afbeelding
Oldtimers in Rijssen tijdens de streekmarkt 23 mei, 10:39
Het is weer tijd voor een Open Ateliers Herengracht.
Mini-bioscoop bij Open Ateliers 22 mei, 15:54
Repareren gebeurt bij mooi weer ook buiten.
Allerlei reparaties bij Repair Café in Noaberhoes 22 mei, 14:30