<p>Keuken Kampioen op de woonboulevard Almelo biedt de laatste trends op keuikengebied.</p>

Keuken Kampioen op de woonboulevard Almelo biedt de laatste trends op keuikengebied.

‘Zwarte keuken chique en elegant’

ALMELO - Wat zijn de keukentrends van dit moment? Keuken Kampioen op de woonboulevard Almelo zet ze voor je op een rijtje.

Ben jij toe aan een nieuwe keuken of wil je jouw huidige keuken een make-over geven? Keuken Kampioen Almelo geeft je graag inspiratie met de nieuwste keukentrends.

We zien het de laatste tijd steeds vaker en in de toekomst wordt het alleen nog maar populairder: de zwarte keuken. Waar mensen voorheen de zwarte kleur niet aandurfden, wordt deze nu steeds vaker gezien als chique, elegant en stoer. Deze kleur combineert bovendien perfect met andere kleuren en stijlen en je varieert er naar hartenlust mee.

Ga jij voor een compleet zwarte keuken? Of voeg je wat bijzondere gouden of koperen elementen toe? Wanneer je een compleet zwarte keuken wat veel vindt, kun je ook een aantal zwarte elementen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een zwart keukeneiland of een zwart blad.

Een aantal zwarte accenten toevoegen, zoals de kraan of handgrepen, zorgt ook al voor een compleet andere uitstraling. Keuken Kampioen Almelo laat in store graag de diverse mogelijkheden aan je zien.

Een garantie voor een chique uitstraling is het gebruik van marmer in de keuken. Je integreert marmer op verschillende manieren in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan de achterwand of een marmeren aanrechtblad. Ook door marmeren accessoires aan de keuken toe te voegen, breng je direct een elegante en luxe sfeer naar de keuken. 

Wel de lusten, maar niet de lasten van echt marmer? Materiaal met een marmerlook biedt uitkomst. Zo zijn er tal van keramieken, kunststof of composieten materialen die dankzij het geaderde design haast niet te onderscheiden zijn van echt marmer.

Van de nood een deugd maken? Met kookveldafzuiging voeg je niet alleen een functioneel onderdeel aan jouw keuken toe, maar ook absoluut een stijlicoon. Met kookveldafzuiging worden luchten en dampen die vrijkomen tijdens het koken direct naar beneden afgezogen. In plaats van de grote afzuigkap boven het aanrecht die aardig wat ruimte in beslag neemt, is kookveldafzuiging namelijk verwerkt in of rondom het werkblad of fornuis. Daardoor blijf je optisch gezien meer ruimte overhouden in de keuken, wat hem ook weer groter laat lijken. 

De kookveldafzuiging ziet er bovendien ook ontzettend stijlvol en subtiel uit, een goed voorbeeld hiervan is de kookveldafzuiging van Bora of de inductiekookplaat met afzuiging van Whirlpool.

Natuurlijke materialen zijn uniek. Omdat het uit de natuur komt, bestaat er geen enkel ander product zoals hetgeen jij aan jouw keuken toevoegt. Denk bij natuurlijke materialen aan beton, graniet, leisteen, marmer of hout. Elk materiaal heeft zijn eigen, unieke karakter en past weer goed in een andere keukenstijl. Je kunt natuurlijke materialen laten terugkomen in wat grotere onderdelen van de keuken, zoals bijvoorbeeld het aanrechtblad of de keukenkastjes. 

Maar ook door natuurlijke materialen in de vorm van accessoires aan jouw keuken toe te voegen, zorg je met een kleine verandering al voor veel extra sfeer.


Nieuwsgierig naar de diverse mogelijkheden? Kom vrijblijvend langs bij Keuken Kampioen Almelo.

Tekst - Juliette Vrijhoeven - Marketeer Woonboulevard Almelo.

Meer berichten