Doe mee aan de 47ste editie van de Almelose Zwem4Daagse. Maarten van der Weijden komt ook langs. Foto: Daisy van der Wejden
Doe mee aan de 47ste editie van de Almelose Zwem4Daagse. Maarten van der Weijden komt ook langs. Foto: Daisy van der Wejden

Maarten van der Weijden naar Zwem4Daagse

Algemeen

ALMELO - Sportbedrijf Almelo houdt van maandag 13 tot en met vrijdag 17 september de 47ste editie van de Almelose Zwem4Daagse bij Zwembad Het Sportpark Almelo. Dit jaar staat de Zwem4Daagse in het teken van de Maarten van der Weijden Foundation.

De Zwem4Daagse opent op dinsdag 14 september en wordt met een feestelijke medaille-uitreiking afgesloten op vrijdag 17 september. Deelnemers die een dag verhinderd zijn, kunnen deze dag inhalen op maandag 13 september; de dag vóór de officiële opening van de Zwem4Daagse.

Vanwege de weersvoorspellingen is het dit jaar mogelijk zowel in het binnen- als buitenbad baantjes te komen zwemmen.

Van 7.00 tot 10.00 uur kan worden gezwommen in het binnen- en buitenbad (van maandag tot en met vrijdag), van 18.00 tot 20.00 is het binnenbad open (van dinsdag tot en met vrijdag) en van 18.30 tot 19.30 is het buitenbad open (van maandag tot en met vrijdag).

Sportbedrijf Almelo houdt van dinsdag tot en met vrijdagavond, naast het baantjeszwemmen, ook een sportief randprogramma in het binnenbad. Loop over het water met speciale waterschoenen aan of vaar over het water in een peddelbootje.

Dit jaar staat de Zwem4Daagse in het teken van de Maarten van der Weijden Foundation. Van Der Weijden, bekend open waterzwemmer, gaat dit jaar naar 32 Zwem4Daagse-locaties om daar mee te zwemmen. De tussenliggende afstanden legt hij fietsend en hardlopend af. Op vrijdagmiddag of vrijdagavond is hij aanwezig bij Het Sportpark.



Deelnemers aan de Zwem4daagse hebben de mogelijkheid om via hun eigen aanmeldpagina geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Inschrijven kan vóór dinsdag 14 september op www.sportbedrijfalmelo.nl/zwem4daagse

Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Stoomtrein rijdt op Tweede Paasdag 1 uur geleden
Avedan gaat voor meer wijkkamers.
Avedan breidt aantal wijkkamers uit 5 uur geleden
Digitale criminaliteit kost zowel mensen als organisaties jaarlijks veel geld. Gelukkig kunnen we ons goed wapenen tegen onder meer phishing en gijzelsoftware.
Actiedag tegen digitale criminaliteit gisteren
Afbeelding
Live concert band Greyman in Proeflokaal België 28 mrt, 12:27
Stichting Viadere bestaat uit 16 basisscholen, waarvan 15 in Almelo en 1 in Wierden.
Aandacht voor Viadere 28 mrt, 08:40
Afbeelding
Repair Café in het Noaberhoes goed bezocht 27 mrt, 12:24
Kunst Punt heeft een nieuwe expositie. (Foto: Hubert van Mastrigt)
Tiende expositie in het Kunst Punt Almelo met vier kunstenaars 26 mrt, 12:28
Afbeelding
Ritten met de locomotief op Woonboulevard 26 mrt, 09:43