Dolfje Weerwolfje is een sprookjesachtige voorstelling van REP (foto: Hugo van Look)
Dolfje Weerwolfje is een sprookjesachtige voorstelling van REP (foto: Hugo van Look) (Foto: )

Win kaarten Dolfje Weerwolfje

ALMELO - Een nieuwe musical over Dolfje Weerwolfje! En deze keer staat hij niet alleen op het podium, maar samen met een andere heldin uit de boeken van Paul van Loon: Foeksia de miniheks.

Rick Engelkes Producties (REP) brengt een opvolger van de succesvolle familievoorstelling uit 2016 in de theaters. Spannend, grappig en sprookjesachtig, met een mooie boodschap voor jong en oud.

Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, zo het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de tovenaar woont. Ze worden vriendjes. Als de moerasheks, Juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. Dan barst de strijd los tussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen? www.rep.nu

Winactie

Het Almelo's Weekblad mag in samenwerking met het Theaterhotel 2 gratis kaarten verloten voor de voorstelling op zondag 3 november 14.00 uur. Meedoen? Mail dan naar redactie@almeloosweekblad.nl voor donderdag 31 oktober o.v.v. Dolfje Weerwolfje.

Meer berichten