Bij Praxis op de Woonboulevard in Almelo hebben ze van alles in huis om het balkon gezellig te maken.
Bij Praxis op de Woonboulevard in Almelo hebben ze van alles in huis om het balkon gezellig te maken.

Maak nu samen met Praxis Almelo een zitje voor elke situatie

Algemeen

ALMELO - door Juliette Vrijhoeven - Een perfect balkon begint bij een lekkere zitplek met genoeg mogelijkheden. In het stappenplan ‘modulaire loungebank maken’ op www.praxis.nl legt Praxis precies uit hoe je een slimme zitplek voor je balkon maakt. Dat is een loungebank die uit verschillende delen bestaat. Zo past de bank perfect op elk oppervlak en is ‘ie gemakkelijk naar elke situatie aan te passen. Hoe groot of klein je balkon ook is.

Heerlijk hoor, de zon op je gezicht. Maar soms is een beetje schaduw niet verkeerd. Goede zonwering is daarom essentieel voor een comfortabel balkon. Kies bijvoorbeeld voor een simpele, stijlvolle parasol. Geen plek om de voet neer te zetten? Bevestig ‘m dan aan de balkonrand met deze handige parasolhouder.

Blij met de vloer op je balkon? Anders zijn de houten vlondertegels van Praxis Almelo ideaal voor een snelle, stijlvolle upgrade. Een kleine investering maakt een groot verschil. De vlonders leg je gemakkelijk zelf met het stappenplan, vernoemd op de website van Praxis. En als dat nog niet genoeg is, kies je voor een mooi vloerkleed onder je tuinset.

Het nadeel van een balkon is vaak dat je wellicht beperkte ruimte, Een slimme oplossing is een balkonbar. Ook hiervoor vind je een stappenplan op www.praxis.nl.

Als je eenmaal die prachtige bank in elkaar hebt geklust, je balkon gezellig hebt gemaakt en de zonwering hebt bevestigd is het tijd voor de officiële opening van je nieuwe balkon. En hoe kun je dat nou beter doen dan met een gezellige barbecue? Zeker met zo’n prachtig model als de houtskoolbarbecue.

Maak je balkon helemaal af een paar fijne planten uit onze tuincentra. Een beetje groen tegen de muur, op tafel en aan de balkonrand doet wonderen. Let er wel op dat ze tegen direct zonlicht kunnen. Vergeet ook niet om los te gaan met kleurrijke accessoires. In de winkel op Woonboulevard Almelo is er bij Praxis altijd wel iets leuks te vinden. Als je nu alvast begint met die balkon make-over, zit jij straks vooraan bij de eerste zonnestralen.

Een afspraak bij Praxis op de Woonboulevard in Almelo maken kan altijd. Dit doe je via www.praxis.nl/service/maak-afspraak

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 4 uur geleden
Een werk van Elsa Snijder.
Kunstenaars tonen zich bij Open Ateliers 7 uur geleden
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 24 apr, 12:24
Esmee Euren en Isabel de Wijngaert hebben de gedichtenwedstrijd rond 4 en 5 mei gewonnen.
Esmee en Isabel winnen gedichtenwedstrijd 24 apr, 07:33
De Montessorischool heeft een nieuw buitenleslokaal.
Ouders Montessorischool bouwen nieuw leslokaal 23 apr, 12:29
De Klup heeft nu creatieve workshops voor mensen met een beperking.
Creatieve therapie voor mensen met beperking 23 apr, 08:30
Gratis entree bij de meet-up in het Noaberhoes.
'Europa spoort niet' in het Noaberhoes 22 apr, 15:32
Afbeelding
'Twaalfde Slingerbeurs wederom een succes!' 22 apr, 13:27