Spaar mee bij Plus Almelo en besteed je cheque bij een van de deelnemende restaurants
Spaar mee bij Plus Almelo en besteed je cheque bij een van de deelnemende restaurants (Foto: )

Plus Almelo dinercheque 100% spaarwinst

ALMELO - Na het succes van de Movie Unlimited bioscoopbon, de Leus wasstraatbon en de Dolle Pret speelparadijsbon, lanceert Plus Almelo nu de Almelo dinercheque. Alle Plus klanten zijn natuurlijk bekend met het Plus spaarzegelsysteem. Het is namelijk het meest winstgevende spaarsysteem van Nederland.

Als je 200 zegels hebt gekocht heb je 4 euro uitgegeven en is je boekje al vol en ontvang je hiervoor 6 euro in contanten terug, dit is dus al 50% spaarwinst. Met de nieuwe dinercheque actie doen ze daar nog een flinke schep bovenop en ontvang je maar liefst een dinercheque die 8 euro waard is bij een groot aantal restaurants in Almelo. Dit is dus 100% spaarwinst! Zeker interessant als je meerder cheques tegelijk inlevert. Erg leuk om zelf te gebruiken, maar zeker ook leuk als cadeau voor een verjaardag of feestje.

De deelnemende restaurants zijn; NielZ, Kreta, Dock 19, GastroBar 1910, Hookhuus en Wereldrestaurant Dolle Pret. Zij zijn herkenbaar aan een deursticker, wellicht word het aantal restaurants in de toekomst nog uitgebreid. Zo profiteren de klanten van Plus in Almelo van extra voordeel door de goede samenwerking tussen de 4 Plusondernemers die vooral graag samenwerken met goede lokale ondernemers en bedrijven.

Meer berichten