<p>Bicycle Club for KiKa uit Almelo organiseert fietstochten.</p>

Bicycle Club for KiKa uit Almelo organiseert fietstochten.

(Foto: )

Bicycle Club for KiKa houdt fietstochten

Almelo - De stichting Bicycle Club for KiKa uit Almelo rolt op zondag 4 juli de rode loper uit voor het evenement ‘Hartstocht voor KiKa’.
De opbrengsten van de fietstochten komen volledig ten gunste van KiKa. Het gaat om drie verschillende routes voor de racefiets, twee voor de gravelbike en drie wandelingen. De afstanden variëren, zodat de drempel voor niemand te hoog hoeft te zijn. “De keuze is reuze bij Hartstocht voor KiKa’’, stelt de stichting.

Landgoed Twickel in Delden vormt die dag het kloppend hart. Daar starten in ieder geval de wandelingen. Gekozen kan worden voor afstanden van 6, 10 of 14 kilometer. Er is een centrale verzorgingspost bij watermolen De Noordmolen, maar ook onderweg staat een pauzeplek gepland. Voor fietsers is dat in Haaksbergen, bij de Oostendorper Watermolen.

Voor toerfietsers zijn er zelfs vijf keuzes. Drie voor op de racefiets: 60, 75 en 105 kilometer. En twee voor op de gravelbike: 60 en 100 kilometer. Ook hier kan worden gestart in de buurt van kasteel Twickel, maar de route is ook goed in Bornerbroek op te pikken.
Inschrijven (vanaf 10 euro) kan via website www.bicycleclubforkika.nl.

Strijd tegen kinderkanker

Meer berichten