<p>Sportbedrijf Almelo houdt deze zomer tien &#39;Almeloopjes&quot;</p>

Sportbedrijf Almelo houdt deze zomer tien 'Almeloopjes"

(Foto: Sportbedrijf Almelo)

Sportbedrijf houdt deze zomer tien ‘Almeloopjes’

Almelo - Sportbedrijf Almelo houdt in juli en augustus een wandelactiviteit waar iedereen uit de gemeente Almelo aan deel kan nemen. In samenwerking met betrokken wandelvrijwilligers heeft Sportbedrijf Almelo tien gloednieuwe wandelroutes in de gemeente uitgezet, tien zogeheten ‘Almeloopjes’. Onderweg zijn letters te verzamelen, die samen één woord vormen. Voor elke deelnemer die het codewoord weet te kraken ligt een leuk prijsje te wachten.

Wandelcoördinator Jan Willem Dangremond: “Een leuke manier om ook deze zomer actief te blijven én om de eigen stad nog beter te voet te leren kennen. Onze ‘wandelmoatjes’ hebben tien prachtige wandelroutes uitgezet, die je langs schitterende, onontdekte plekken voeren waar we zelfs de rasechte Almeloërs mee verrassen. Wandelen blijkt in Almelo een zeer populaire bezigheid. Bovendien geeft wandelen energie en helpt het bij het onthaasten.”

De Almeloopjes kunnen door iedereen op een eigen gewenst moment worden gelopen. De routes zijn allemaal binnen maximaal anderhalf uur goed te bewandelen.
Sportbedrijf Almelo verstuurt op 1 juli een digitale nieuwsbrief met daarin uitleg en de routebeschrijvingen van de Almeloopjes. Deelname is gratis. Zie de website www.wandeleninalmelo.nl.

Meer berichten