<p>Een zouttoren.</p>

Een zouttoren.

(Foto: Bart van Hoek)

Fototentoonstelling Bart van Hoek in bibliotheek

In de Bibliotheek Almelo is sinds vorige week maandag op de vierde verdieping een fototentoonstelling van Bart van Hoek te zien. De expositie heeft de titel ‘Architectuur in Twente’ meegekregen en duurt tot en met 28 augustus.

Almelo - Architectuur in Twente toont foto’s van bouwwerken in de regio gefotografeerd door architectuurfotograaf Bart van Hoek.
Er zijn foto’s te zien van karakteristieke gebouwen als de houten boortorens voor zoutwinning in Hengelo, de watertoren bij Twickel en meer recente Twentse architectuur als de Almelose Elisakerk van Alberts en Van Huut.
Naast de veertien grote foto’s is er een digitale presentatie met een dwarsdoorsnede van zijn werk.

Bart van Hoek was tien jaar als architect werkzaam en vervolgens tien jaar als architectuurfotograaf en werkt voor architecten, aannemers en andere partijen in de bouwwereld.
Van Hoek woont in Den Haag, is in Delft geboren in 1975 en volgde in Almelo de Vrije School en het Christelijk Lyceum,

Ook studeerde hij HTS bouwkunde in Hengelo/Enschede. Van Hoek studeerde af als architect aan de TU Delft.

De expositie ‘Architectuur in Twente’ is tijdens openingsuren te zien tot en met 28 augustus in Bibliotheek Almelo aan Het Baken 3.
De openingstijden zijn op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 20.00 uur en woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 7.00 uur.

Meer berichten