De originele schilderijen van RT-ART worden altijd in kleine oplages geproduceerd.
De originele schilderijen van RT-ART worden altijd in kleine oplages geproduceerd.

RT-ART: originaliteit en kwaliteitschilderijen en wanddecoratie

Algemeen

ALMELO - Door Juliette Vrijhoeven - Woonboulevard Almelo stelt graag een leuke store uit de Shop in Shop Almelo-winkel voor: RT-ART, voor mooie wanddecoratie.

Wil je een leuke familiefoto op prachtig materiaal laten afdrukken of heb je een foto of afbeelding voor ogen die stijlvol boven de bank of in de eetkamer past? Waarom elders dure design decoratie kopen terwijl het bij RT-ART erg scherp geprijsd te bestellen is?

RT-ART kenmerkt zich door een hoge mate van originaliteit en kwaliteit van de schilderijen en wanddecoratie die in het assortiment aanwezig zijn of die je op maat kunt bestellen.

RT-ART is een onderdeel van Reclame Totaal en richt zich met name op de particuliere markt.

De originele schilderijen worden altijd in kleine oplages geproduceerd. Op deze manier blijven de schilderijen van RT-ART een uniek karakter behouden.

De schilderijen zijn ook op maat te bestellen, in verschillende uitvoeringen en materialen. RT-ART heeft altijd een selectie van schilderijen, waar de laatste trends de boventoon voeren. En zij kunnen dus ook iets op maat maken. Geef aan welke beelden je leuk vindt en RT-ART maakt een uniek ontwerp. Vervolgens bepaal je een optimaal formaat. Op deze manier krijg je echt een uniek object waar er maar één van is gemaakt voor jezelf of om te geven als origineel cadeau.

Je kiest zelf een materiaal, bijvoorbeeld aluminium, plexiglas of canvas voor jouw unieke schilderij. En in een hoogstaande kwaliteit wordt deze vervolgens binnen vijf werkdagen thuisgeleverd.

Want naast fysieke winkel heeft RT-ART ook een online omgeving waar je meer schilderijen, woonaccessoires en geschenken kunt bekijken en/of bestellen. Ga dan naar www.rt-art.nl.

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via de e-mail of per telefoon. Kun je een bepaald product niet vinden, aarzel dan ook niet om contact op te nemen. De ontwerpers en productspecialisten kunnen je vast verder helpen met je vraag.

Pax Kinderhulp zoekt vakantieouders,
Pax Kinderhulp op zoek naar vakantieouders 10 uur geleden
Bram Eijgenhuijsen, bekend van B&B Vol Liefde,
Presentatie boek Bram Eijgenhuijsen 12 uur geleden
Kijk eens op actiefalmelo.nl of download de app.
Actief Almelo werkt aan de bekendheid 4 mei, 13:48
Tycho en Herma Kuikhoven van Plentyparts roepen collega's op om ook mee te doen met de 'week van de stenen winkel'.
'Doe je mee met de Week van de stenen winkel?' 4 mei, 09:43
Pedro Swier (Algemeen Directeur Vredehof), coördinator Elise Meenderink, voorzitter Marijke van Heeswijk, de cursisten van Hospice Leendert Vriel Almelo en de trainer Ronald Alferink van Nu-z11.
Hospice ontvangt donatie van Vredehof Donatiefonds 3 mei, 11:35
Afbeelding
'Almelose haven is van levensbelang' 2 mei, 15:46
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Rondstruinen op Woonboulevard 2 mei, 12:29
Afbeelding
Almelo herdenkt en viert vrijheid op 4 en 5 mei 2 mei, 09:48