Op de Woonboulevard Almelo zijn alle nieuwe trends te vinden.
Op de Woonboulevard Almelo zijn alle nieuwe trends te vinden.

Wat zijn de kleurtrends van 2021? Stylisten Woonboulevard Almelo vertellen het

Algemeen

ALMELO - Elk jaar houden de stylisten van Woonboulevard Almelo de nieuwste trends nauwlettend in de gaten. Bekende internationale designers, (verf)fabrikanten en influenceren laten zien welke kleuren erg in trek zijn en hoe kleurencombinaties mooi gecombineerd kunnen worden.

Een trend die in 2020 al zichtbaar werd is het Botanische behang. Een behangsoort met een mooie afbeelding van planten, vogels of bloemen. Deze stijl met lef kan op een muur prachtig tot zijn recht komen wanneer je dit op een prominente plek in je woon of slaapkamer behangt. De kamer blijft ruimtelijk doordat je de muren er omheen in een rustige tint verft. Denk als een tegenkleur in de verftint als Brave Ground van Flexa. Dit is een warme, natuurlijke neutrale kleur. Het is een veelzijdige tint die andere kleuren laat stralen en zelf voor de rustige mix zorgt.

Daarnaast wordt ook zwart en goud doorgevoerd. Durf jij je woonkamerdeur en kozijnen zwart te verven en je woonkamer af te stijlen met goud tinten? Maak het af met leuke gouden bijzettafeltjes of prachtige gouden vazen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een Honey Gold tint op de muur in combinatie met een zwarte bank of fauteuil. De basis van zwart en goud zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Past een gewaagd behang of donkere tinten niet bij jou? Durf dan anders te zijn en combineer de kleur van het Jaar 2021, Brave Ground met fel roze en rood. Deze kleuren zien er geweldig uit met moderne meubels, grafische patronen en lichte houten vloeren.

Neutrale kleuren passen in elk interieur en je kunt er veel kanten mee op. Met de Flexa kleurpaletten trust (bruintinten), expressie (roden en rozen tinten), timeless (gelen tinten) en earth (blauwen en groenen tinten) zorg je voor een modern en rustgevend geheel. Sandstone Beige is ook tot dé kleur van 2021 gekozen. Deze kleur matcht mooi met verschillende nude-tinten en zorgt voor een warme sfeer in huis.

En grijs komt helemaal terug in de kleurtrends 2021. Dan hebben we het niet over een simpele grijze muur, maar meer over een muur met een speciale verftechniek - zoals een beton-look. Dit zagen we de afgelopen tijd al vaker, en daar zijn we nog lang niet vanaf. Gelukkig maar, want we vinden het te gek!

Bij Gamma Almelo kun je vaste verftinten bestellen via www.gamma.nl en afhalen bij de winkel. Bij Praxis Almelo kun je ook mengverf bestellen. Hiervoor bel je Praxis Almelo (0546-81 68 67) en kun je met de winkelmedewerker doorlopen welke mogelijkheden er zijn om de gewenste verf te laten mengen. Samen met de winkel spreek je af wanneer je de gemengde verf op kunt halen.

Woonboulevard Almelo is volop in ontwikkeling om zich te transformeren tot Lifestyle Boulevard. Dit houdt in dat het traditionele winkelen op de Woonboulevard verleden tijd wordt. Niet alleen de rotonde en parkeergelegenheid worden aangepakt, maar ook de gehele boulevard krijgt een complete make-over. De vernieuwing is al in volle gang.

Kijk voor alle online winkelmogelijkheden van Woonboulevard Almelo op www.woonboulevardalmelo.nl/winkelaanbod

Een vraag stellen kan natuurlijk ook. E-mail dan een vraag naar marketing@woonboulevardalmelo.nl.


Afbeelding
'Almelose haven is van levensbelang' 14 uur geleden
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Rondstruinen op Woonboulevard 17 uur geleden
Afbeelding
Almelo herdenkt en viert vrijheid op 4 en 5 mei 20 uur geleden
Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 1 mei, 12:33
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 1 mei, 08:39
ALMELO (NED): WIELRENNEN: 27 APRIL
Foto gemaakt tijdens de Koningsdag Ronde van Almelo
Emiel Jansman wint Koningsdagronde Almelo 30 apr, 14:45
Afbeelding
Vele activiteiten bij Actief Almelo 30 apr, 12:19
Muziek met Koningsdag. Kringloopwinkel WaWollie is ook present.
Inschrijving open voor 'Kleedje' op Oranjemarkt 30 apr, 10:01