Rens en zijn vader Richard fietsen volgend jaar de Giro di KiKa, steun ze!
Rens en zijn vader Richard fietsen volgend jaar de Giro di KiKa, steun ze!

Emaballage actie PLUS

Algemeen

ALMELO - De komende maanden steunen de 4 PLUS-supermarkten in Almelo het goede doel van de Stichting KiKa. Wie boodschappen doet bij een van de 4 PLUS-supermarkten in Almelo en daar ook de lege flessen en lege bierkratjes naartoe brengt, kan het statiegeld doneren aan KiKa. De emballage-actie loopt van t/m zaterdag 30 november bij PLUS Van Limbeek (Bornsestraat 46-48), PLUS Wemekamp (Vriezenveenseweg 84), PLUS Schuldink (Eskerplein 11) en PLUS Brughuis (Stadionlaan 30).

De actie is op touw gezet door Rens en zijn vader. Rens werd in 2015 op 10-jarige leeftijd geconfronteerd met kinderkanker. Na de behandelingen is Rens zich gaan inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. Want KiKa besteedt het geld aan onderzoek gericht op minder pijn en strijd en meer genezing en kwaliteit. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker en helaas wordt een kwart van die kinderen niet meer beter. En wie geneest kan op latere leeftijd bijwerkingen krijgen van de zware behandelingen. Rens en zijn vader fietsen tussen 21 en 27 juni 2020 de ‘Giro di KiKa’ een etappekoers in het hart van de Italiaanse Dolomieten met 5 uitdagende bergetappes. Tot die tijd zamelen zij zoveel mogelijk geld in om KiKa te steunen. Door het statiegeld te doneren bij een van de 4 PLUS-supermarkten in oktober en november wordt het onderzoek naar kinderkanker gesteund! www.girodikika.nl/richard-reinders-kika-bicycle-club-2

Pedro Swier (Algemeen Directeur Vredehof), coördinator Elise Meenderink, voorzitter Marijke van Heeswijk, de cursisten van Hospice Leendert Vriel Almelo en de trainer Ronald Alferink van Nu-z11.
Hospice ontvangt donatie van Vredehof Donatiefonds 5 uur geleden
Afbeelding
'Almelose haven is van levensbelang' gisteren
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Rondstruinen op Woonboulevard 2 mei, 12:29
Afbeelding
Almelo herdenkt en viert vrijheid op 4 en 5 mei 2 mei, 09:48
Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 1 mei, 12:33
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 1 mei, 08:39
ALMELO (NED): WIELRENNEN: 27 APRIL
Foto gemaakt tijdens de Koningsdag Ronde van Almelo
Emiel Jansman wint Koningsdagronde Almelo 30 apr, 14:45
Afbeelding
Vele activiteiten bij Actief Almelo 30 apr, 12:19