Ook tijdens de lockdown staan de interieurstylisten van Woonboulevard Almelo klaar om vragen te beantwoorden. Dat gaat wel online of telefonisch natuurlijk.
Ook tijdens de lockdown staan de interieurstylisten van Woonboulevard Almelo klaar om vragen te beantwoorden. Dat gaat wel online of telefonisch natuurlijk.

‘Een leuk item kanal verschil maken’

Algemeen

De stylisten van Woonboulevard Almelo geven ook tijdens de lockdown stylingtips. Want waarom wachten tot na de lockdown? Een leuk item kan al een heel verschil maken.

Almelo - Heb je net een nieuwe woning gekocht, ga je verbouwen of breng je nu veel tijd in je woonkamer door? Het ervaren team aan stylisten en de online winkels van Woonboulevard Almelo helpen je graag vrijblijvend op weg.

Leen Bakker, Kwantum en JYSK zijn de winkels op Woonboulevard Almelo die al jaren online al hun producten laten zien. Ook bij de woonwinkels als Hét Wooncentrum, Budget Home Store, Woon & Slaap en Kospa Living kun je prima online en via e-mail (de stylisten staan voor je klaar voor kosteloze tips of een levering op maat) terecht met al je vragen.
Een kleine twist kan je dagelijkse uitzicht al erg verfrissen. Denk aan een leuke wanddecoratie of een frisse nieuwe hoek in de kamer. Veel Almeloërs zitten noodgedwongen gedurende de lockdown thuis. Dit zorgt wellicht, naast onderlinge woordenwisseltjes, ook voor huisirritatie.

De stylisten van Woonboulevard Almelo geven een paar tips.

Tip 1:

Bij verveling, gooi gewoon je woonkamer een keer om. Misschien staat die bank aan de andere kant nét zo leuk of al dan niet leuker. Dan is de eettafel wellicht niet direct bij de keuken, maar de eettafel is ook een kletstafel. En is het uitzicht van de bank, in dus die andere hoek, bij wellicht een groot open raam en zicht op de (voor)tuin, wel veel ruimtelijker. Kortom: wissel de bank en eettafel en kijk of het bevalt.

Tip 2:

Een nieuw item kan een kamer compleet veranderen. Denk aan een mooie afbeelding boven deze bank of tafel. Wat hangt er nu? Heb je wel eens op een van de bovengenoemde online winkels gekeken? Misschien zie je daar een wanddecoratie die de gehele hoek een totaal andere look geeft.

Tip 3:

Hetzelfde geldt voor je vloer. Staat een visgraatvloer mooier in je woonkamer? Surf op bijvoorbeeld Carpetright alvast naar de mogelijkheden. Een minder rigoureuze oplossing kan een prachtig vloerkleed zijn. Denk in plaats van een vierkant vloerkleed aan een ovalen of rond vloerkleed bij een bank of stoel. Dit kan in een handomdraai ook al een erg verfrissende look geven.

Tip 4:

Een tip van de stylisten van Woonboulevard Almelo. Doe het, nu je meer tijd thuis doorbrengt, gewoon een keer helemaal anders. Maak een moodboard. Dit betekent dat je uit diverse bladen plaatjes knipt van kleuren, mooie items of meubelen. Dit plak je tezamen op een groot blad. Zo maak je je eigen stijl en smaak inzichtelijk. En van daaruit kun je op de bovengenoemde sites kijken wat je kamer ‘de twist kan geven’.

Interieurstylisten weten als geen ander wat er vandaag de dag mogelijk is, wat de laatste trends zijn en zij kunnen zich inleven in elk interieur vraagstuk. Maak nu een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend interieuradvies bij de winkels van Woonboulevard Almelo en laat je verrassen en op weg helpen.

Winkels als Woon & Slaap en Het Wooncentrum hebben ook een virtuele filmroute, waardoor je de winkel en de desbetreffende merken kunt zien.

Meubelen die in de winkels van Woonboulevard Almelo al zijn besteld, worden thuis bezorgd. Hierbij volgen ze de richtlijnen van het RIVM. Kijk voor alle winkelinformatie op

www.woonboulevardalmelo.nl/winkelaanbod

door Juliette Vrijhoeven

De stylisten van Woonboulevard Almelo staan
nu ook klaar!

Digitale criminaliteit kost zowel mensen als organisaties jaarlijks veel geld. Gelukkig kunnen we ons goed wapenen tegen onder meer phishing en gijzelsoftware.
Actiedag tegen digitale criminaliteit 6 uur geleden
Afbeelding
Live concert band Greyman in Proeflokaal België 8 uur geleden
Stichting Viadere bestaat uit 16 basisscholen, waarvan 15 in Almelo en 1 in Wierden.
Aandacht voor Viadere 11 uur geleden
Afbeelding
Repair Café in het Noaberhoes goed bezocht 27 mrt, 12:24
Kunst Punt heeft een nieuwe expositie. (Foto: Hubert van Mastrigt)
Tiende expositie in het Kunst Punt Almelo met vier kunstenaars 26 mrt, 12:28
Afbeelding
Ritten met de locomotief op Woonboulevard 26 mrt, 09:43
ZGT scoort met een knuffelberenziekenhuis. (Foto: ZGT)
'Mijn beer is op zijn hoofd gevallen' 26 mrt, 08:30
Emil Hansson in actie in de KKD tegen Willem II. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Hansson en Roosken langer in shirt Heracles 25 mrt, 14:42