Kylie Nijhuis is gekozen als finaliste voor de Miss Beauty of Overijssel verkiezing (foto: Monique Zomer)
Kylie Nijhuis is gekozen als finaliste voor de Miss Beauty of Overijssel verkiezing (foto: Monique Zomer) Foto: Monique Zomer

Kylie Nijhuis naar finale

Algemeen

ALMELO - Onlangs is Kylie Nijhuis tijdens een castingdag in Hengelo bij Van der Valk tot haar grote verrassing uit een hele grote groep gekozen tot de 16 finalisten die op 12 mei mogen meedoen aan de verkiezing tot Miss Beauty of Overijssel. In totaal waren er 30 finalisten, waarvan de ‘teens’, de jonge meiden tot 14 jaar en de groep ‘beauty’, voor de 18- tot 26-jarigen. Kylie is op 24 februari 22 jaar geworden. Ze is geboren in Goor maar woont al weer een aantal jaren in Almelo.

Ze heeft een detailhandelsopleiding gevolgd en werkt momenteel bij IJs en Zo aan de Wierdensestraat. In de toekomst denkt ze er over toch een opleiding in de zorg te gaan volgen. Maar vooralsnog probeert ze zo ver mogelijk te komen als model. ‘Het was een avontuur en hoe verder de dag vorderde hoe zelfverzekerder ik werd,’ geeft Kylie aan. Ze probeert zo gezond mogelijk te leven, wandelt veel en gaat ook regelmatig naar de sportschool. Een speciaal dieet volgt ze niet, al drinkt ze wel veel water. Onlangs was er een fotoshoot en ze krijgt ook nog speciale training om op de catwalk te lopen. Daar ziet ze niet tegenop, want op hoge hakken lopen doet ze heel regelmatig. Ze gaat zich ook bezighouden met de Lindafoundation. ‘Ik kijk er naar uit om mee te doen op 12 mei. Ik ga dan vooral genieten,’ aldus Kylie. Stemmen kan door sms te sturen naar Poll Overijssel Kylie 3010. Je mag zo vaak stemmen als je wilt, 1,10 euro per bericht. (foto: M. Zomer)

Acoustrio komt naar België. (Foto: Ed Step)
Boekenmarkt met muziek bij België 13 uur geleden
Het Almelo's Overdag Koor kan zeker nog nieuwe zangeressen gebruiken.
'Het vergt best een beetje scholing' 15 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 19 uur geleden
Opgave voor de excursies gaat via: windtalmelo@outlook.com.
Natuurhus zorgt voor lezingen en excursies 19 uur geleden
Een ontgoochelde Jizz Hornkamp zoekt de fans op. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Ontluisterende nederlaag Heracles 6 mei, 15:06
Afbeelding
Bijzondere warming-up Oald Stars 6 mei, 13:55
 Declan Trezise wint, voor Oded Kogut en Coen Vermeltfoort. (Foto: Herbert Huizer)
Australiër Declan Trezise wint Ronde van Overijssel 6 mei, 13:05
Tweede Möll'n festival: 1 juni.
Meer inspraak bij tweede Möll'n festival 6 mei, 07:42