Peter van der Hout ontving de Almelo Speld, een gemeentelijke onderscheiding bedoeld voor mensen die iets bijzonders hebben gedaan voor hun buurt of de stad of een buitengewone prestatie leverden in de wetenschap, kunst, cultuur of sport
Peter van der Hout ontving de Almelo Speld, een gemeentelijke onderscheiding bedoeld voor mensen die iets bijzonders hebben gedaan voor hun buurt of de stad of een buitengewone prestatie leverden in de wetenschap, kunst, cultuur of sport (Foto: )

Uitreiking Almelo Speld

ALMELO - Burgemeester Arjen Gerritsen reikte donderdagavond 19 september, tijdens zijn afscheidsreceptie, de Almelo Speld uit aan Peter van der Hout. Peter van der Hout was tot 1 september jl. directeur-bestuurder bij de Almelose Woningstichting Beter Wonen. De Almelo Speld werd uitgereikt op grond van de grote betrokkenheid van de heer Van der Hout bij maatschappelijke initiatieven op het gebied van zorg, welzijn en armoedebestrijding in de gemeente Almelo. De heer Van der Hout nam persoonlijk én met de door hem geleide Woningstichting Beter Wonen verantwoordelijkheden voor de oplossing van allerlei sociale vraagstukken uitgaand boven wat van hem en zijn corporatie verwacht mocht worden. Hij is daarmee een lichtend voorbeeld van maatschappelijk ondernemerschap.

Meer berichten