V.l.n.r. Clubpresident Hans Hammink, Lizzy Bakker (Special Heroes afdeling Twente) en Menno von Brucken Fock waren blij met het bedrag voor Special Heroes
V.l.n.r. Clubpresident Hans Hammink, Lizzy Bakker (Special Heroes afdeling Twente) en Menno von Brucken Fock waren blij met het bedrag voor Special Heroes (Foto: )

Cheque voor Special Heroes

ALMELO - Op 23 juni jl. werd voor de 3e maal de cabriotoertocht 'Uit Je Dak In Twente' verreden, georganiseerd door Lions Club Almelo. Er reden 50 equipes mee. Mede dankzij de Almelose hoofdsponsors (Theaterhotel Almelo, Tecnotion en Dierenkliniek Almeloord) en alle overige sponsoren haalde de club een bedrag van € 5500,- op. Op aanvraag van LC Almelo werd deze opbrengst vanuit Stichting Lions Quest aangevuld met € 5000,- en daarmee stond de teller op € 10.500,-. Dit bedrag werd door Stichting 'Het Gehandicapte Kind' nog eens verdubbeld waardoor het bedrag op de cheque uiteindelijk € 15.750,- werd. Lizzy Bakker, de vertegenwoordiger van Special Heroes afdeling Twente was superblij met dit fraaie resultaat. Hierdoor kan Special Heroes haar doelstellingen voor dit én komend schooljaar realiseren voor 3 scholen in Almelo: SO De Wissel, de Dr. Herderscheeschool en SO Het Mozaïek. Rie Flach van de Stichting Het Gehandicapte Kind is trots op de cabriotoertocht en zeker ook op het uiteindelijke bedrag op de cheque. Clubpresident Hans Hammink liet de eer om de cheque te overhandigen over aan Menno von Brucken Fock, de voorzitter van de stuurgroep 'cabriotoertocht'. Namens de club maakte Von Brucken Fock een groot compliment aan sponsoren en deelnemers en bedankte de clubleden voor hun bijdragen. De 4e editie van 'Uit je Dak in Twente' is op zondag 14 juni 2020!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden