Er werden vele prijzen uitgereikt aan de blije winnaars
Er werden vele prijzen uitgereikt aan de blije winnaars

Prijsuitreiking Almelose Schoolsportdagen 2017

Algemeen

ALMELO  Op donderdagmiddag 22 juni werden, onder tropische omstandigheden, de medailles en de prijzen van Almelose Schoolsportdagen editie 2017 uitgereikt. De nummers 1, 2 en 3 van de zeven individuele sportonderdelen beklommen het podium voor het pand van hoofdsponsor Multimedia Center op de Woonboulevard. Zij ontvingen hun medailles van de E-speler van Heracles Almelo, Bryan Hessing.

Daarnaast werden er ook vele andere prijzen uitgereikt aan de deelnemers van de sportdagen van 1 en 2 juni jl. Zo werden er o.a. vrijkaartjes voor Fun-ie-Fit, Movie Unlimited, Preston Palace en het Theaterhotel uitgereikt. Ook werden boekenbonnen van The Readshop, pennensets van Multikantoor, een schooltas van Kamp Lederwaren en een trainingspak van Teamsportfabriek uitgereikt. Met dank aan partner Heracles Almelo konden onder andere enkele sjaals van Heracles Almelo worden vergeven. Enkele winnaars mogen zelfs met hun groep naar een wedstrijd van Heracles Almelo in het nieuw seizoen.

De deelnemers van De Tweeklank uit Aadorp behaalden de beste schoolscore op het onderdeel kleine balwerpen en wonnen daarmee de voetbaldoeltjes van Erma Sport. Ook mogen enkele scholen binnenkort een uurtje komen gamen bij Fun-ie-Fit, vanwege het winnen van de fairplayprijs. Het bestuur van de stichting Almelose Schoolsportdagen is erg trots op het feit dat zij, met grote dank aan de Almelose sponsoren, deze sporters in het zonnetje konden zetten. De stichting hoopt dat deze prijzen een motivatie zullen zijn, om te blijven sporten en bewegen. Wellicht kunnen zij hun persoonlijke prestaties in het komende jaar verbeteren! Op www.almeloseschoolsportdagen.nl zijn alle prijswinnaars en de top 25 per onderdeel te vinden. 

Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 18 uur geleden
Esmee Euren en Isabel de Wijngaert hebben de gedichtenwedstrijd rond 4 en 5 mei gewonnen.
Esmee en Isabel winnen gedichtenwedstrijd 23 uur geleden
De Montessorischool heeft een nieuw buitenleslokaal.
Ouders Montessorischool bouwen nieuw leslokaal 23 apr, 12:29
De Klup heeft nu creatieve workshops voor mensen met een beperking.
Creatieve therapie voor mensen met beperking 23 apr, 08:30
Gratis entree bij de meet-up in het Noaberhoes.
'Europa spoort niet' in het Noaberhoes 22 apr, 15:32
Afbeelding
'Twaalfde Slingerbeurs wederom een succes!' 22 apr, 13:27
Afbeelding
The Fortunate Sons openingsact Ribs & Blues 22 apr, 06:38
Gratis entree bij de meet-up in het Noaberhoes.
'Europa spoort niet' in het Noaberhoes 21 apr, 13:52