Foto:

TOP-TeamToernooi 2019 ATTV Blauw-Wit

ALMELO - Op zaterdag 31 augustus vindt alweer de 7e editie van het Top-Teamtoernooi van A.T.T.V. Blauw-Wit plaats. Door het grote succes van de eerste jaren is dit inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement geworden. De deelnemende verenigingen en spelers zijn allemaal nog steeds erg enthousiast en zien het als een leuke en goede voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De deelnemende teams dit jaar zijn: titelverdediger ENTAC uit Enschede, Effekt'74 uit Wierden, Swift Deventer, DTS Enschede, DTV'84 uit Dalfsen en natuurlijk Blauw-Wit. ENTAC uit Enschede is wederom de grote favoriet maar wij hopen natuurlijk dat ons eigen Blauw-Wit voor een verrassing kan zorgen.


Zoals elk jaar is er voor de kids ook het nodige vertier waaronder een (overdekt) springkussen en de mogelijkheid om op de Playstation te spelen. Ook zal er wederom een verloting worden gehouden met zeer leuke en interessante prijzen.

Aanvang van het toernooi is 13.00 uur en de finale begint ongeveer om 17.30 uur waarna aansluitend de prijsuitreiking plaats zal vinden en de uitslag van de verloting bekend wordt gemaakt. Hierna wordt er afgesloten met een hapje en een drankje en gezellige (live) muziek in onze kantine.

Alles bij elkaar weer een interessant programma en via deze weg nodigen wij je uit om op zaterdag 31 augustus 2019 een kijkje te komen nemen bij onze speellocatie aan de Reeststraat 15 in Almelo.

Voor sommigen kan het ook een mogelijkheid zijn om kennis te maken met deze leuke sport en onze gezellige en ondernemende vereniging. Tafeltennis is een sport voor iedereen. Hopende op je komst en zoals elk jaar een gezellige dag!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden