Geslaagde fusie twee Zonnebloemafdelingen

ALMELO - Sinds 1 januari van dit jaar is de nieuwe Zonnebloem, afdeling Stadshart Almelo, een feit. Omdat de afdelingen Christoffel en Georgius met een afnemend aantal actieve deelnemers en een tekort aan bestuurders kampten, lag een fusie voor de hand. Iedereen mocht meedenken om een nieuwe naam voor de afdeling te verzinnen. Het is met algemene instemming dus Stadshart Almelo geworden. Om de vrijwilligers ook eens in het zonnetje te zetten, bood het bestuur ze een gezellige dagtocht aan.

Op 4 juli jl. moest iedereen opstappen bij de Javatoren waarna de bus naar Apeldoorn reed waar een overdadige brunch genoten kon worden. Daarna vervolgde de reis naar Garderen, daar bewonderde iedereen de kunstige zandsculpturen en prachtige tuinen. Om 14.30 uur werden ze in Elburg gedropt waar ze een paar uurtjes konden shoppen en een terrasje pakken. Ter afsluiting was er in Haarle een lekker diner. De penningmeester ging met de pet rond om geld in te zamelen voor de buschauffeur die de hele dag had rondgetoerd en toeristische informatie gaf. Om 20.00 uur werd men weer keurig afgeleverd bij de Javatoren.

De vrijwilligers van de Zonnebloem Stadshart Almelo hebben een prachtige dag uit gehad en het heeft een stevige bodem gelegd voor een mooie toekomst.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden