Doe mee aan de winactie en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!
Doe mee aan de winactie en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! (Foto: Ruben Cress Photography)

Gratis naar de indoor kermis Preston Palace?

ALMELO – Niet op vakantie maar toch lekker genieten? Doe dan mee aan onze actie 'Gratis naar de indoor kermis in Preston Palace'.

Het Almelo's Weekblad mag weer in samenwerking met Preston Palace 4 gratis toegangskaarten verloten onder de inzenders van het Almelo's Weekblad. Meedoen? Stuur dan voor donderdag 1 augustus een mail naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. indoor kermis Preston Palace. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Attracties

Beleef de adembenemende attracties van de indoor kermis. Ervaar de dynamiek, smul van de lekkernijen en beproef uw geluk bij de kermisspelen. Inclusief koffie, thee, frisdrank, ijs en een lekkernij!

Fietsen krijgt een hele andere dimensie met deze buitengewone extraordinary bikes. Durft u de vrije val in de Jumping Star aan? Laat u meenemen in de tentakels van deze grote octopus! Van links naar rechts, van boven naar beneden in de Discovery. Een ware ontdekking! Botsen is toegestaan, zo vaak als u maar wilt in de botsautootjes! Kleine gasten beleven grote pret in de Teacups, een draaiende sensatie! Dit en nog veel meer valt er allemaal te beleven op de indoor kermis in het Preston Palace. Zie voor meer info www.prestonpalace.nl

184 w / 1193 t + foto MOET

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden