Bent u ook een senior die weleens iets nieuws wil proberen? Geef u dan op voor gamenastiek in de zomermaanden
Bent u ook een senior die weleens iets nieuws wil proberen? Geef u dan op voor gamenastiek in de zomermaanden (Foto: )

Gamenastiek groot succes

ALMELO - Ruim 30 senioren kwamen op 23 en 24 mei 'eens kieken bij gamenastieken', in het Huis van Vitaliteit te Almelo. Deze activiteit werd georganiseerd door Beweeg & Zo en fysiotherapiepraktijk van Iersel. Gamenastiek is Sportief Leuk Interactief en met elkaar gamen voor grote schermen door middel van spelcomputers. Nadat de deelnemers welkom werden geheten en een korte uitleg hadden gehad, verdeelde de groep zich over de velden waarna een gamecoach de senioren uitdaagde.

Tijdens het bowlen werden er strikes gegooid, er werd gestreden om wie de snelste afdaling op de lange latten kon maken en er werden ook 20.000 lekken gedicht. Een manier om met plezier te werken aan uithoudingsvermogen, spierkracht en balans. Natuurlijk was er tussendoor tijd voor een bakje koffie met een gezonde traktatie en werd er gelachen en gekletst!

Opgave

Geef u op voor gamenastiek in de zomermaanden juli en augustus, 8 achtereenvolgende weken, van 13.00-16.00 uur, in het Huis van Vitaliteit (voormalig Scheepvaarthuis) aan de Haven Noordzijde 37. De koffie staat klaar! De 1e bijeenkomst is op vrijdag 12 juli en de laatste is op vrijdag 30 augustus. Voor info kunt u contact opnemen met Monique Schuchart, tel. 06-28817648, info@beweegenzo.nl www.beweegenzo.nl of Fysiotherapiepraktijk van Iersel, tel. 714040, Zorg@praktijkvaniersel.nl www.praktijkvaniersel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden