Foto:

Win kaarten Summer Fit Festival 2019

ALMELO - Het grootste Fit Festival van het Oosten komt eraan! Zondag 30 juni wordt voor de eerst keer het Summer Fit Festival georganiseerd op het Lageveld in Wierden. Het wordt een dag vol energieke work-outs, inspirerende lezingen, meditatiesessies, yoga, boksclinics, workshops, smoothies en nog veel meer. Dit alles in maar liefst 11 verschillende area's! Van de mainstage tot aan een fight area, het Lageveld verandert tijdens het Summer Fit Festival in een unieke wereld voor elke sportliefhebber!

Een uitje waarbij verschillende bekende Nederlanders hun workouts en lezingen geven? Van een Sportschool Area tot Dance Area, Fight Area maar ook mind, yoga en nog veel meer! Heerlijk ontspannen met een hapje en een drankje in de Chill zone.. dit alles in festivalsfeer! Momenteel wordt er hard gewerkt en zijn alle voorbereidingen in volle gang. De invulling van de dag is al bijna compleet en de time-table is in de maak.

Work-outs en lezingen worden deze dag gegeven door diverse grote Nederlandse health- en sportcoaches waaronder Fajah Lourens, LARZ, Carlos Lens, Vivian Reijs, Bonjasky & Groenhart en de FitGirls.

Knallen of chillen?

Zie jij het wil zitten om de hele dag te knallen bij diverse work-outs? Of heb je liever een rust moment tussendoor? Dat komt goed uit! Je kan namelijk jouw eigen time-table samenstellen voor het Summer Fit Festival. Zo bepaal jezelf de gehele invulling van de dag, zodat het precies aansluit bij jouw wensen!

Naast alle activiteiten is er ook een Chill area om even helemaal tot rust te komen met een lekker hapje en een drankje. Voor wie op zoek is naar een nieuwe sport-outfit of andere sportbenodigdheden, kan je een bezoekje brengen aan de Sportmarkt.

Winactie
Het Almelo's Weekblad mag in samenwerking met het Summer Fit Festival 6 kaarten verloten onder de sportliefhebbers. Even lekker knallen of lekker de rust zoeken? Wil je kans maken op deze fantastische prijs? Mail dan voor woensdag 29 mei naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. Summer Fit Festival. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Tickets

Tickets voor het Summer Fit Festival zijn vanaf nu beschikbaar via www.summerfitfestival.nl Hier vindt u ook alle informatie over dit geweldige sportieve evenement.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden