Bij Het Sportpark Almelo zijn er volop mogelijkheden om te genieten van een zomers dagje uit
Bij Het Sportpark Almelo zijn er volop mogelijkheden om te genieten van een zomers dagje uit (Foto: Erik Karst)

Buitenbad het Sportpark geopend

ALMELO – Op 13 mei opende het buitenbad van Het Sportpark Almelo. Het belooft een spetterende zomer te worden met veel activiteiten en evenementen. Tot en met 15 september is het weer mogelijk zomerse en sportieve dagjes uit in eigen stad te beleven!

'Ondanks de minder mooie weersvoorspelling, hebben wij de zomer in onze bol!' aldus manager Yvonne Versteeg van Het Sportpark Almelo. Toch kan ze niet wachten tot de weersomstandigheden er zonniger uit gaan zien. Bij Het Sportpark Almelo zijn er volop mogelijkheden om te genieten van een zomers dagje uit. Baantjes trekken, een potje beachvolleybal spelen, een duik vanaf de duikplank nemen, glijden van de glijbaan. Het kan allemaal bij Het Sportpark! Tevens staat Het Sportpark deze zomer in het teken van diverse evenementen.

Een zomer vol evenementen

Van 18 tot en met 21 juni organiseert Het Sportpark Almelo weer de jaarlijkse Almelose Zwem4Daagse. De Zwem4Daagse valt dit jaar tegelijk met de langste dag van het jaar en wordt dan ook op de laatste dag feestelijk afgesloten met een Midzomer Medaille Feest.

Dela Eredivisie Beach

De week van 8 tot en met 14 juli staat Het Sportpark in het teken van de Dela Eredivisie Beach. Bij Het Sportpark worden de voorrondes van het evenement gehouden. Deze week wordt afgesloten met de tweede editie van de inmiddels bekende A Local Swim Almelo. Deelnemers van A Local Swim Almelo kunnen alvast wennen aan het zwemmen in de buitenlucht bij Het Sportpark Almelo. Zij mogen op vertoon van hun deelnamebewijs 8 weken lang gebruik maken van het buitenbad.

Openingstijden

Het buitenbad is op maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 10.00 uur én van 15.00 tot 19.00 uur geopend. Op zaterdag zal het buitenbad van 10.00 tot 17.00 uur geopend zijn. Afhankelijk van het weer worden de openingstijden aangepast. Volg voor de actuele openingstijden op de social media kanalen of kijk op sportbedrijfalmelo.nl/openingstijden

Meer berichten