Xander de Buisonjé (met band) is één van de artiesten die deze middag optreedt
Xander de Buisonjé (met band) is één van de artiesten die deze middag optreedt (Foto: )

Winactie: 'Het grootste terras van Nederland'

ENSCHEDE - Op zondag 23 juni aanstaande zal voor de tweede keer 'Het grootste terras van Nederland' plaatsvinden. Een uniek event in Nederland. Het vindt namelijk plaats op de voormalige vliegbasis Twenthe en speelt zich letterlijk af op de taxibaan. Tussen de hangars en de shelters waar voorheen de straaljagers parkeerden en de niet te missen verkeerstoren, wordt 'De Strip' omgetoverd tot het grootste terras van Nederland.

Dit Open Air event vindt op zondag 23 juni plaats van 13.00 tot 20.00 uur. Een variëteit aan Nederlandse topartiesten zoals Ruth Jacott, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Xander de Buisonjé (met band) zullen optredens verzorgen. Bij slecht weer wordt het gehele terras overdekt. De unieke locatie, een terras met 1500 zitplaatsen in combinatie met heerlijk eten, mooie wijnen, bieren en natuurlijk bubbels geserveerd in glaswerk maken Het grootste terras van Nederland een 'must be present'.

Winactie

Het Almelo's Weekblad mag in samenwerking met Attachée 8 vrijkaarten verloten voor dit geweldige evenement! Wilt u kans maken hierop? Reageer dan voor 25 mei met 'Het grootste terras van Nederland' en wie weet maakt u kans op 2 vrijkaarten per persoon. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Van bitterbal tot oesters

Het ontbreekt de gasten deze middag aan niets. Uniek voor een outdoor event, is dat alle drank in glaswerk wordt geschonken. Geen plastic glazen dus en je wordt aan tafel bediend! Op dit unieke en bijzondere terras draait het om eten, drinken en vooral genieten. Gezellig genieten in een heerlijke ambiance van een biertje, glas wijn, champagne of neem een 'bottle 2 share'. Eén van de shelters is bijvoorbeeld omgetoverd tot een ware champagne- en sushibar. Een dag om te genieten met vrienden of met zakelijke relaties.

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om dit event bij te wonen. Zo zijn er gouden, zilveren en bronzen tickets te bestellen. Het gouden en zilveren ticket verzekert je van een gereserveerde plaats op het VIP-terras inclusief bediening. Met het bronzen ticket geniet je van een topmiddag vol gezelligheid, echter zonder gereserveerde plaats en bediening. Met een groep een tafel boeken kan ook, deze zijn geschikt voor 8 tot 10 personen. Er is een maximum van 1500 tickets te verkrijgen dus wacht vooral niet te lang met reserveren. Voor meer informatie omtrent tickets kijk op www.hetgrootsteterrasvannederland.nl Wilt u met een groep een tafel boeken (geschikt voor 8 tot 10 personen) boek dit dan in één keer of stuur een mail naar info@ikwilkippenvel.nl Aan vervoer is ook gedacht. Vanaf Hengelo CS, Enschede CS en Enschede Kennispark kunt u gebruik maken van een retourtje met busvervoer naar het terras. Voor bedrijven heeft men zakelijke arrangementen voorzien. Voor info mail naar info@ikwilkippenvel.nl of bel 085 0406051.

Meer berichten