Bezoekers en bewoners konden zich in de watten laten leggen door de vele vrijwilligers
Bezoekers en bewoners konden zich in de watten laten leggen door de vele vrijwilligers (Foto: )

Humanidag weer groot succes

ALMELO - Op 18 april was het weer zover. In de stralende zonneschijn konden bezoekers en bewoners van Humanitas Onder Dak zich in de watten laten leggen tijdens de halfjaarlijkse 'Humanidag'.

Het gemotiveerde en professionele team stond klaar om een ieder die dat wenste te vertroetelen met een fijne knipbeurt door Jolanda of Ruben, een ontspannen nekmassage van Ina of een weldadige voetbehandeling door de dames van Pediroda.

Dankzij Ezra foundation was het ook deze keer voor de bezoekers weer mogelijk om de zomergarderobe aan te vullen met een mooi t-shirt of een leuke broek. Natuurlijk is een feestje pas een feestje met een heerlijke taart en lekker eten, ook daarvoor werd natuurlijk gezorgd door Bakkerij Smit en Taveerne Het Wetshuys.

De bezoekers waren zeer te spreken over de aangeboden behandelingen en de lekkernijen en genoten volop van zoveel verwennerij. Humanitas Onder Dak wil iedereen die aan de 'Humanidag' heeft meegewerkt hartelijk danken voor de bijdrage aan deze bijzondere dag!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden