Masis Khachadorian, Bashar Mero en Taha Hamed de drie prijswinnaars van de barbierwedstrijd van ROC van Twente namen deel
Masis Khachadorian, Bashar Mero en Taha Hamed de drie prijswinnaars van de barbierwedstrijd van ROC van Twente namen deel (Foto: )

Topprestaties van ROC-studenten

ALMELO - Masis Khachadorian (20, Almelo), Bashar Mero (18, Enschede)en Taha Hamed (20, Haaksbergen), de drie prijswinnaars van de barbierwedstrijd van ROC van Twente, hebben op maandag 8 april deelgenomen aan de BarberSociety Young Talent Battle in de Westergasfabriek in Amsterdam. Wat een talent en motivatie voor dit mooie vak, gevangen in een fantastische wedstrijd. Een geweldige ervaring voor deelnemers en toeschouwers. Wat een stoer en creatief vak. De deelnemers zijn niet bij de eerste 3 geëindigd maar waren zeker gelijkwaardige talenten en ze hebben een topprestatie geleverd. De laatste jaren is de populariteit van barbier enorm gegroeid. Bij de kappersopleidingen van ROC van Twente wordt zo goed mogelijk ingespeeld op deze trend. Zo wordt er een specifieke module voor barbier ontwikkeld, waarvoor geïnteresseerde studenten zich kunnen inschrijven. Verder is er bij de jaarlijkse wedstrijd de Hair Award tegenwoordig een aparte wedstrijd voor barbier. Deze wedstrijd is bedoeld voor studenten die talentvol en gemotiveerd zijn voor dit onderdeel van het herenvak. Zij laten binnen het gegeven wedstrijdthema hun creativiteit en passie zien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden